ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Σύσταση για αποφυγή μη απαραίτητων μετακινήσεων - Δείτε σε ποιες περιοχές

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Σύσταση για αποφυγή μη απαραίτητων μετακινήσεων - Δείτε σε ποιες περιοχές
Ισχυρή σύσταση για αποφυγή μη απαραίτητων μετακινήσεων και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια ΙΝΤΙΜΕ

Η κακοκαιρία «Φίλιππος» επελαύνει σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ από σήμερα το πρωί η χιονόπτωση ξεκίνησε έντονα και στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Σε έκτακτο μήνυμά του το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας καλεί τους πολίτες σε βόρεια και ανατολική Αττική να αποφεύγουν τις μη απαραίτητες μετακινήσεις, υπογραμμίζοντας ότι η χιονόπτωση θα ενταθεί τις αμέσως επόμενες ώρες. Λίγο αργότερα η Πολιτική Προστασία επανήλθε με νέο μήνυμα, προχωρώντας σε σύσταση προκειμένου να μην πραγματοποιούνται άσκοπες μετακινήσεις σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια.

Υπενθυμίζεται ότι από νωρίς το πρωί χιονίζει στα βόρεια προάστεια, ενώ νιφάδες έπεσαν λίγο μετά τις 07:00 και στο κέντρο της Αθήνας. Διαβάστε στο σχετικό θέμα του iefimerida.gr πού υπάρχουν προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος».

Το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας:

«Ισχυρή σύσταση για αποφυγή μη απαραίτητων μετακινήσεων και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε βόρεια και ανατολική Αττική, περιοχές των Βιλίων, Φυλής και Ερυθρών Βοιωτίας. Η χιονόπτωση αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ώρες».

Το τελευταίο μήνυμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ισχυρή σύσταση για αποφυγή μη απαραίτητων μετακινήσεων και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια».

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική

Κακοκαιρία Φίλιππος: Ποια σχολεία είναι κλειστά σήμερα, Πέμπτη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ