ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Φίλιππος: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική

Κακοκαιρία Φίλιππος: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω της χιονόπτωσης INTIME / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ στην Αττική και σήμερα, Παρασκευή, λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος» που έχει «ντύσει στα λευκά» αρκετές περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έκλεισε ανώνυμη οδός στην Καισαριανή από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου- Κατεχάκη, έξοδος Καλοπούλα προς Υμηττό.

Παράλληλα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Θησέως έως το ύψος της συμβολής της με την Επαρχιακή οδό Εκάλης - Νέας Μάκρης.

Υπενθυμίζεται ότι ισχύει από τις 22:00 εχθές το βράδυ η απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στο τμήμα της Αθηνών-Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής), στην Αττική Οδό, την Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού και την Περιφερειακή Αιγάλεω.

Απαγόρευση κυκλοφορίας στα βαρέα οχήματα και φορτηγά

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, πέραν των απαγορεύσεων και των λοιπών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που είναι ήδη σε ισχύ, θα εφαρμοσθούν και οι ακόλουθες διακοπές κυκλοφορίας, παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των (3,5) τόνων:

  • Στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, από την 56,728η χ/θ (όρια Νομού Αττικής) έως την 135,715η χ/θ (Διόδια Τραγάνας) , στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Επίσης από την 121,250η χ/θ έως την 135,715η χ/θ, η κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
  • Στη Νέα Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας (Α – 11), από την 1η χ/θ έως την 11η χ/θ, στο ρεύμα κυκλοφορίας από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας προς Π.Α.Θ.Ε. με προορισμό τη Λαμία .
  • Στην Παλαιά Εθνική Οδό Χαλκίδας – Θηβών, από την 2η χ/θ έως την 18η χ/θ (Ριτσώνα).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ