Χανιά: Έχασε τη μάχη ο 52χρονος εργαζόμενος που έπεσε από απορριμματοφόρο
Ανανεώθηκε:
Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 52χρονος εργαζόμενος που έπεσε από απορριμματοφόρο στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.
Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Χανίων διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Ο άτυχος 52χρονος μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων δυστυχώς υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.
Σύμφωνα με το Flashnews.gr, στις 21 Φεβρουαρίου, ο 52χρονος ενώ βρισκόταν στο πίσω τμήμα απορριμματοφόρου, στη συμβολή των οδών Ζυμβρακάκηδων και Μάρκου Μπότσαρη στα Χανιά, έπεσε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.
Δείτε το βίντεο
ΚΟΣΜΟΣ
Καναδός τουρίστας απήγαγε φλαμίνγκο στο Λας Βέγκας - Κρίθηκε ένοχος για κακοποίηση ζώων
14:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βουλή: Το κασκόλ της «Ελλάς Μελβούρνης» φόρεσε στην Ολομέλεια ο Δημήτρης Καιρίδης
14:53
ΕΛΛΑΔΑ
Λάρισα: Θύμα τηλεφωνικής απάτης 75χρονη -Την έπεισαν να τους αφήσει σε κάδο απορριμμάτων 45.000 ευρώ
14:42
ΚΟΣΜΟΣ
Το κοινοβούλιο της Λιβύης ενέκρινε το τουρκολιβυκό μνημόνιο
14:31
ΚΟΣΜΟΣ