Τραγωδία στη Φθιώτιδα: 82χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του
Τραγικό τέλος είχε ένας συνταξιούχος, ηλικίας 82 ετών από την περιοχή της Σπερχειάδας, ο οποίος αποφάσισε να αυτοκτονήσει, όπως όλα δείχνουν, με τους αστυνομικούς να αποκλείουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Η είδηση του θανάτου του 82χρονου συνταξιούχου προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία καθώς ήταν πολύ γνωστός και πολύ αγαπητός.
Ο θάνατός του έγινε γνωστός όταν ο 82χρονος δεν απαντούσε στα τηλέφωνα των δικών του ανθρώπων το μεσημέρι της Κυριακής, οι οποίοι τον αναζήτησαν στο σπίτι όπου διέμενε.
Όταν έφτασαν στο σημείο είδαν έκπληκτοι ότι ο ηλικιωμένος ήταν νεκρός και σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport είχε αφαιρέσει τη ζωή του με πιστόλι που βρέθηκε δίπλα του.
Οι αστυνομικοί από το ΑΤ Σπερχειάδας που εξέτασαν το χώρο και τα ευρήματα απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια.
Μνημόνιο συνεργασίας με θυγατρική της ExxonMobil για έρευνες στη Μεσόγειο ανακοίνωσε η Τουρκία
20:29
Κύπρος: «Προϊόν μοντάζ» το βίντεο με καταγγελίες για μίζες - Η πρώτη επίσημη αντίδραση
20:19
Δένδιας: Δεν θα υπάρξουν μειώσεις παρά μόνο αυξήσεις στα εφάπαξ των στρατιωτικών
20:11
Μακρόν: Η Γαλλία θα ψηφίσει «κατά» της συμφωνίας ελεύθερων συναλλαγών μεταξύ ΕΕ και Mercosur
20:09