Μακρακώμη Φθιώτιδας: Εντοπίστηκε σώος σε δύσβατο μονοπάτι 27χρονος που είχε εξαφανιστεί
Ανανεώθηκε:
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 27χρονου από τη Μακρακώμη τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από το απόγευμα της Δευτέρας 14 Μαρτίου.
Ο 27χρονος εντοπίστηκε λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Τρίτης σε δασώδη περιοχή από ομάδα πυροσβεστών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών που διενεργούσαν τις έρευνες και είναι καλά στην υγεία του.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, σε δύσβατο μονοπάτι από τους άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, ο 27χρονος σύμφωνα με δημοσίευμα του tvstar.gr, άκουσε τον ήχο του αυτοκινήτου και κινήθηκε προς το μέρος τους.
Στην έρευνα από την πρώτη στιγμή σήμανε συναγερμός και οι έρευνες ξεκίνησαν με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μακρακώμης, των αστυνομικών από το Α.Τ. Σπερχειάδας, ενώ τις τελευταίες ώρες στο σημείο έφτασε και η ΕΜΑΚ από τη Λάρισα όπου με drone και υπηρεσιακό σκύλο προσπάθησαν να εντοπίσουν τον αγνοούμενο.
Να σημειωθεί ότι στις προσπάθειες εντοπισμού του βοήθησαν και κάτοικοι της περιοχής.
Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι υπόσχεται να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του ως νέος δήμαρχος
10:50
Τέλος εποχής για τα κανάλια MTV - Έκλεισαν με το «Video Killed the Radio Star», όπως είχαν ξεκινήσει
10:39
Τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Σουνίου: Νεκρός ο 23χρονος οδηγός
10:38
Τα... μεθεόρτια: Έξι επιστημονικές αλήθειες για το αλκοόλ και το hangover
10:30