ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας – Μυστήριο με τους δύο επιβαίνοντες σε ΙΧ που εξαφανίστηκαν

Καταδίωξη θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας – Μυστήριο με τους δύο επιβαίνοντες σε ΙΧ που εξαφανίστηκαν
Καταδίωξη θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας (Φωτογραφία αρχείου) INTIME

Καταδίωξη θρίλερ που ξεκίνησε από την περιοχή του Ζωγράφου και κατέληξε μέχρι το κέντρο της Αθήνας, όπου και χάθηκαν τα ίχνη των δραστών, σημειώθηκε τα ξημερώματα.

Οι αστυνομικοί για χιλιόμετρα καταδίωκαν το αυτοκίνητο και έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει, εκείνος όμως ανέπτυξε ταχύτητα και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, κατάφερνε να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο στην οδό Παπανδρέου στου Ζωγράφου και διαπίστωσαν, ότι μέσα επέβαιναν τρία άτομα.

Από την καταδίωξη το αυτοκίνητο έφτασε μέχρι την οδό Πανεπιστημίου, όπου ξαφνικά σταμάτησε, ένας νεαρός κατέβηκε και προσπάθησε να εξαφανιστεί και τότε μία ομάδα των αστυνομικών τον καταδίωξε και τον ακινητοποίησε, ενώ μία δεύτερη ομάδα συνέχισε να καταδιώκει το αυτοκίνητο, το οποίο όπως αποδείχθηκε, ανενόχλητο, μαζί με τους δύο επιβαίνοντες κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Αρκετή ώρα αργότερα, άλλες περιπολίες εντόπισαν το ύποπτο όχημα να έχει πέσει με δύναμη στην εξωτερική περίφραξη μίας πολυκατοικίας, στο Γκάζι, με τους δύο επιβαίνοντες να έχουν καταφέρει να γλιτώσουν από τους αστυνομικούς.

Όπως αποδείχθηκε, το ύποπτο αυτοκίνητο απασχολούσε τις Αρχές καθώς είχε κλαπεί από την περιοχή της Νέας Σμύρνης, ενώ το νεαρό άτομο το οποίο επέβαινε στο αυτοκίνητο και συνελήφθη, βρίσκεται και εξετάζεται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Το όχημα θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έρευνα DNA και αποτυπωμάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ