ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Καρέ - καρέ η απαγωγή 44χρονης λογίστριας από πρώην συνάδελφό της

Θεσσαλονίκη: Καρέ - καρέ η απαγωγή 44χρονης λογίστριας από πρώην συνάδελφό της
O απαγωγέας είχε επικοινωνήσει με τον εργοδότη της 44χρονης και του ζήτησε ως λύτρα 20 εκατ. ευρώ για να αφήσει ελεύθερη τη γυναίκα INTIME

Eικόνες από την απαγωγή 44χρονης λογίστριας από πρώην συνάδελφό της στη Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι εικόνες σε βίντεο που δημοσιοποίησε το Mega, είναι ακριβώς από τη στιγμή που ο απαγωγέας ακινητοποιεί την 44χρονη, της περνά χειροπέδες και με τη βία τη βάζει στο αυτοκίνητό του για να εξαφανιστεί λίγα δευτερόπλεπτα αργότερα.

Οι εικόνες μεταδίδονταν ζωντανά στο κέντρο ελέγχου εταιρείας σεκιούριτι μέσα από τις κάμερες ασφαλείας.

Η απαγωγή σημειώθηκε λίγο μετά τις 7:00 το πρωί της περασμένης Δευτέρας. Ήταν η στιγμή που η 44χρονη λογίστρια, ανέβαινε τα σκαλιά της εταιρείας εμπορίας ποτών όπου εργάζεται. Πίσω της την ακολουθούσε ένας άνδρας που φορούσε γυαλιά, μάσκα και κρατούσε χειροπέδες.

Γρήγορα πλησίασε τη γυναίκα και στην είσοδο της εξώπορτας, την εξανάγκασε να φορέσει τις χειροπέδες. Η 44χρονη αιφνιδιάστηκε και προσπάθησε να αντισταθεί, ο απαγωγέας όμως την άρπαξε και με τη βία την κατέβασε από τα σκαλιά.

Μια δεύτερη κάμερα, δείχνει πλέον τον άντρα να οδηγεί με τη βία τη γυναίκα στο αυτοκίνητό του. Τη έσπρωξε στο πίσω δεξιό κάθισμα, έκλεισε τη πόρτα και τρέχοντας κάθισε στη θέση του οδηγού, έβαλε το όχημα σε λειτουργία και εξαφανίστηκε.

Ζητούσε λύτρα από από τον εργοδότη της γυναίκας

Στο μεταξύ ο απαγωγέας είχε επικοινωνήσει με τον εργοδότη της 44χρονης και του ζήτησε ως λύτρα 20 εκατ. ευρώ, αλλιώς απειλούσε ότι θα την σκοτώσει, τινάζοντας στον αέρα με εκρηκτικά το αυτοκίνητό του.

Ωστόσο, την απαγωγή έβλεπαν σε πραγματικό χρόνο οι υπάλληλοι της εταιρίας σεκιούριτι που παρακολουθούσαν με κάμερες τον χώρο και αντέδρασαν ακαριαία. Τις συνομιλίες αυτές άκουγε και το κέντρο της άμεσης δράσης που ειδοποιήθηκε άμεσα από την εταιρία σεκιούριτι.

Το πρώτο που έκαναν οι υπάλληλοι της εταιρείας, ήταν να καλέσουν την ίδια την 44χρονη στο κινητό της τηλέφωνο, μιας και όπως έβλεπαν το κρατούσε ακόμα στα χέρια της. Για καλή τους τύχη, η γυναίκα απάντησε στη κλήση, άφησε το τηλέφωνο ανοιχτό και άρχισε να μιλά με τον απαγωγέα της, δίνοντας πολύτιμες πληροφορίες, καταρχήν για το στίγμα της.

Η επιμονή της όμως, να του ζητά να αναφέρει λεπτομέρειες, τον έβαλαν σε υποψίες. Βρήκε το κινητό της, είδε ότι ήταν ανοιχτό και τότε πανικοβλήθηκε. Ο απαγωγέας, σταμάτησε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, άφησε τη λογίστρια ελεύθερη και προσπάθησε να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί είχαν ήδη προλάβει να εντοπίσουν το αυτοκίνητο. Μόλις διαπίστωσαν ότι η γυναίκα δεν διέτρεχε πια κίνδυνο, τον ακολούθησαν και κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Η απαγωγή σε ζωντανή μετάδοση έλαβε αίσιο τέλος, τρία χιλιόμετρα μακριά από την εταιρεία που συνέβη, με τον δράστη να έχει συλληφθεί και την 44χρονη λογίστρια να ευγνωμονεί την εταιρία σεκιούριτι για την άμεση αντίδρασή της.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα για αυτό και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ο συνήγορός του ζήτησε να γίνει ψυχιατρική εξέταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ