ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Λιγνάδη: Συνεχίζεται με καταθέσεις φίλων του πρώτου θύματος - Στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος

Δίκη Λιγνάδη: Συνεχίζεται με καταθέσεις φίλων του πρώτου θύματος - Στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος
Στα δικαστήρια έφτασε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης περίπου στις 8 το πρωί CNN Greece

Συνεχίζεται σήμερα, Παρασκευή η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, με τον κατηγορούμενο να φτάνει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας περίπου στις 8 το πρωί. 

Η πολύκροτη δίκη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου που κατηγορείται για «βιασμό κατά συρροή» ανηλίκων και νεαρών ανδρών συνεχίζεται με καταθέσεις φίλων του 27χρονου, που κατήγγειλε τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό σε ηλικία 16 ετών.

Οι φίλοι του 27χρονου φέρεται να ήταν παρόντες στις συναντήσεις του με τον ηθοποιό.

Καταθέτοντας στην δίκη στις 3 Μαρτίου, ο 27χρονος σήμερα άνδρας, ο οποίος ζει πλέον στο εξωτερικό, περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ο κατηγορούμενος του απέσπασε την εμπιστοσύνη του, εκμεταλλευόμενος το παιδικό όνειρο του να γίνει ηθοποιός ή τραγουδιστής, τάζοντας του ότι θα τον έφερνε σε επαφή με τον Ρουβά και τον Μαζωνάκη, μέχρι που τελικά, όπως κατήγγειλε, τον κακοποίησε σεξουαλικά αφού προηγουμένως του πρόσφερε ουσίες (ποτό και χασίς) οι οποίες του προκάλεσαν εκμηδένιση των αντιστάσεων του.

Σύμφωνα με την κατάθεση του μάρτυρα κατόπιν προτροπής του εξαδέλφου του γνώρισε τον κατηγορούμενο το 2010 μέσω facebook καθώς όπως είπε έμαθε ότι έψαχνε νέα παιδιά για το χώρο του θεάτρου.

Αφού πέρασε περίπου ένας χρόνος και προηγήθηκαν κάποιες συναντήσεις στις οποίες ο Δ. Λιγνάδης είχε δείξει τις… ορέξεις του εισπράττοντας όμως την άρνηση του καταγγέλλοντα ο πρώτος τον προσκάλεσε σπίτι του πιστεύοντας τελικά –όπως είπε- ότι θα τον βοηθούσε επαγγελματικά.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την κατάθεσή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ