Δίκη Φιλιππίδη: Διεκόπη για τις 28 Μαρτίου - Δεκτό το αίτημα του δικηγόρου του
Για τις 28 Μαρτίου διεκόπη τελικά η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έπειτα από σχετικό αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισής του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο οποίος επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας του κατηγορουμένου για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.
Με τη διακοπή συντάχθηκε και η εισαγγελέας της έδρας τονίζοντας πως «είναι αναφαίρετο δικονομικό δικαίωμα του κατηγορουμένου να παρασταθεί στο ακροατήριο.
Δήλωσε μέσω των συνηγόρων του, ότι θέλει να παρασταθεί και να συμμετέχει, να κάνει ερωτήσεις γιατί κατηγορείται για αδικήματα μεγάλης ποινικής απαξίας. Αν και το πρόβλημα υγείας του δεν προκύπτει από έγγραφα, θα προτείνω να γίνει δεκτό το αίτημα του, προκειμένου να μπορεί να παρασταθεί ο ίδιος στο δικαστήριο».
Νωρίτερα, στην υπεύθυνη δήλωση που κατέθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος, ανέφερε:
«Ο κ. Φιλιππιδης για λόγους υγείας δεν παραβρίσκεται ενώπιον σας. Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει χάσει 25 κιλά. Θα δείτε έναν Φιλιππίδη που δεν θα πιστεύετε, δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του. Είναι δικαστήριο εδώ, όχι θεατρική παράσταση».
Νωρίς το πρωί έφτασαν στο δικαστήριο οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη μαζί με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Εβελίνα Παπούλια, Ζέτα Δούκα και, Σπύρος Μπιμπίλας.
Στον κατάλογο των μαρτύρων βρίσκονται οι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη, Χρύσα Παππά, Λένα Δροσάκη και Εβελίνα Παπούλια, γεγονός που επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σημειώνοντας: «Είναι αληθές, με την έννοια ότι μας κοινοποιήθηκε εξώδικο από τις γυναίκες που τον κατηγορούν, οι οποίες προτείνουν τις συγκεκριμένες γυναίκες ως μάρτυρες στο δικαστήριο. Θα είναι “παρών” ο κ. Φιλιππίδης και θα απαντήσει».
Η Mercedes-AMG CLE 646 των 646 ίππων εξαντλήθηκε μόλις ανακοινώθηκε
23:58
Ρωσική τράπεζα στο πακέτο κυρώσεων των ΗΠΑ για το Ιράν: «Στήριζε οικονομικά το καθεστώς»
23:49
Κωνσταντοπούλου για Μαζωνάκη: Ένας μεγάλος καλλιτέχνης που νοιαζόταν και βοηθούσε τους ανθρώπους
23:40
Αποκαλύψεις δίχως τέλος για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη - Αντιμέτωποι με ισόβια οι δύο γιατροί
23:32