ΕΛΛΑΔΑ

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Άνοιξαν οι δρόμοι που είχαν κλείσει - Κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Άνοιξαν οι δρόμοι που είχαν κλείσει - Κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία οχημάτων στους δρόμους που είχαν κλείσει λόγω του ημιμαραθωνίου και του δρόμου των 5 χιλιομέτρων INTIME / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δόθηκαν στην κυκλοφορία και οι τελευταίοι δρόμοι που παρέμεναν κλειστοί στο κέντρο της Αθήνας για την διεξαγωγή του 10ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας το πρωί της Κυριακής 20 Μαρτίου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, διεξάγεται πλεόν κανονικά, καθώς έληξαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν τεθεί σε εφαρμογή από τις 06:00 λόγω της διεξαγωγής του Ημιμαραθώνιου και αγώνα δρόμου 5 χλμ.

Νωρίτερα έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Πατησίων, Σταδίου, Φιλελλήνων, καθώς και στη Λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου και την Λεωφόρο Βασ. Σοφίας από το ύψος του Hilton μέχρι τον πύργο Αθηνών.

Παράλληλα, είχαν αποδοθεί στην κυκλοφορία η Λεωφόρος Αλεξάνδρας και η Λεωφόρος Κηφισίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Τροχαία προχώρησε την Κυριακή (20/03) σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του 10ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας και του αγώνα δρόμου των πέντε χιλιομέτρων που διεξήχθησαν στην πρωτεύουσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ