ΕΛΛΑΔΑ

Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει την 25η Μαρτίου - Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία

Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει την 25η Μαρτίου - Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία
Βελτιωμένος αναμένεται να είναι ο καιρός την 25η Μαρτίου καθώς η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή άνοδο INTIME/ ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Βελτίωση του καιρού αναμένεται να έχουμε τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου καθώς η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο ενώ σε ορισμένες περιοχές θα αγγίξει ακόμη και τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο γνωστός μετεωρολόγος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αναφέρει ότι, το κρύο θα διατηρηθεί έως και τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, προς το τέλος της εβδομάδας όμως, δηλαδή την ερχόμενη Πέμπτη 24 Μαρτίου και Παρασκευή, 25η Μαρτίου ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική βελτίωση και το θερμόμετρο θα ανέβει αισθητά. Συγκεκριμένα, στα ηπειρωτικά πεδινά το θερμόμετρο θα δείξει έως και 22 βαθμούς Κελσίου.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Όπως είχα αναφέρει και από την προηγούμενη εβδομάδα αν και το κρύο θα διατηρηθεί και τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας, από την Πέμπτη και κυρίως την 25η Μαρτίου ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά και η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητότατη άνοδο και στα ηπειρωτικά πεδινά το μεσημέρι θα αγγίξει και τους 20 με 22 βαθμούς με εξασθενημένους γενικά τους ανέμους. Νέα αλλαγή του καιρού αναμένεται να προκύψει κατά πάσα πιθανότητα, από την Κυριακή 27 Μαρτίου στη δυτική Ελλάδα με νοτιάδες και κάποιες βροχές, που θα δούμε τις επόμενες ημέρες πόσο αξιόλογες θα είναι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ