ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στο γραφείο Γεωργιάδη: Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών - Το μήνυμα Θεοδωρικάκου

Επίθεση στο γραφείο Γεωργιάδη: Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών - Το μήνυμα Θεοδωρικάκου
Επικοινωνία του υπουργού Πολιτικής Προστασίας Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Άδωνι Γεωργιάδη ΙΝΤΙΜΕ

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει το υλικό από τις κάμερες σε κτήρια της ευρύτερης περιοχής όπου βρίσκεται το πολιτικό γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη μετά την επίθεση με εύφλεκτο υλικό που σημειώθηκε, προκαλώντας ζημιές στον όροφο όπου στεγάζεται το γραφείο του.

Η ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, που εκτιμά ότι προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ο ίδιος ο υπουργός έγραψε στο Twitter, το μεσημέρι της Κυριακής:

«Δυστυχώς πάλι, για 20η ίσως φορά γίνομαι στόχος εμπρηστικής τρομοκρατικής επίθεσης. Όσοι νομίζουν ότι θα με κάμψουν με τέτοιες μεθόδους κάνουν μεγάλο λάθος. Η Δημοκρατία μας είναι περισσότερο ισχυρή από αυτούς. Συνεχίζουμε δυνατά».

Επικοινωνία Θεοδωρικάκου - Γεωργιάδη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media τοποθετήθηκε σχετικά με την επίθεση στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη.

Αναφέρει ότι είχε επικοινωνία με τον συνάδελφό του Υπουργό στον οποίο εξέφρασε την αλληλεγγύη του.

Η ανάρτηση του κ. Θεοδωρικάκου στο twitter:

«Ενημερώθηκα από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκη για την επίθεση στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη. Επικοινώνησα μαζί του, εκφράζοντας την αλληλεγγύη μου. Ο φόβος είναι προφανώς ριζωμένος στους αυτουργούς και όχι σε εκείνους που ανεπιτυχώς προσπαθούν να εκφοβίσουν!»

Οικονόμου: Ματαιοπονούν οι τραμπούκοι πίσω από την επίθεση

Σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, καταδίκασε την επίθεση στο γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης.

«Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και το ίδιο φυσικά περιμένουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα. Οι τραμπούκοι που κρύβονται πίσω από αυτή αλλά και από όλες τις επιθέσεις σε βάρος στελεχών της Κυβέρνησης ματαιοπονούν αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας κάμψουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ