Υγειονομικοί ξεκινούν απεργία πείνας για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς
Με ομαδική απεργία πείνας κλιμακώνουν υγειονομικοί τη διαφωνία τους με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού καθώς πλησιάζουμε στο τέλος Μαρτίου οπότε και λήγει η προθεσμία που έχει το υπουργείο Υγείας προκειμένου να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να κρατάει αυτούς τους εργαζομένους σε αναστολή ή αν, όπως έχει δηλώσει ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, θα τους οδηγήσει ακόμα και εκτός ΕΣΥ.
Η διαμαρτυρία με την απεργία πείνας ξεκινά σήμερα, Δευτέρα, στο υπουργείο Υγείας.
Εν τω μεταξύ την Κυριακή οι υγειονομικοί πραγματοποίησαν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών με αφετηρία το πάρκο Ελευθερίας.
Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς το Σύνταγμα με τους διαδηλωτές να πραγματοποιούν στάση και στο ύψος της Ηρώδου Αττικού φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης όταν είδαν μπροστά τους κλούβες της αστυνομίας να τους κλείνουν τον δρόμο.
Η επόμενη κίνηση των υγειονομικών ήταν να καταλήξουν στο υπουργείο Υγείας όπου πραγματοποίησαν ολονύχτια συγκέντρωση ενόψει της έναρξης της νέας μορφής διαμαρτυρίας το πρωί της Δευτέρας.
Κάγια Κάλλας: «Οι ΗΠΑ παραμένουν ο μεγαλύτερος σύμμαχος της Ευρώπης»
12:20
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Πορείες, εκδηλώσεις και αυστηρά μέτρα ασφαλείας - Ποιοι δρόμοι κλείνουν (pics&vid)
12:10
Νότια Αφρική: Έντεκα νεκροί από επίθεση ενόπλων σε ξενοδοχείο (vid)
12:02
Ανω Λιόσια: 16χρονος κλείδωσε τη 2χρονη ανιψιά του σε κλεμμένο αμάξι και έφυγε
12:00