ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Κυπαρίσση: Εντοπίστηκε κρησφύγετο των απαγωγέων στο Χαλάνδρι

Υπόθεση Κυπαρίσση: Εντοπίστηκε κρησφύγετο των απαγωγέων στο Χαλάνδρι
Στο σημείο βρίσκεται η σήμανση και γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό DNA και αποτυπωμάτων CNN Greece/ Αλέξανδρος Γαστεράτος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 20:02

Εντοπίστηκε πριν από λίγο ένα από τα δύο κρησφύγετα στα οποία οι απαγωγείς κρατούσαν τον επιχειρηματία Γιώργο Κυπαρίσση.

Ήταν στην οδό Πελοποννήσου 23 στο Χαλάνδρι και το είχε νοικιάσει για να το χρησιμοποιήσουν οι απαγωγείς ως κρησφύγετο ο ομογενής από το Καζακστάν, που συνελήφθη χθες κατά τη διάρκεια της περιπετειώδους καταδίωξης στην ίδια περιοχή.

Στο σημείο έσπευσε η Σήμανση και έκανε έρευνα για τον εντοπισμό DNA και αποτυπωμάτων.

Βίντεο: CNN Greece / Αλέξανδρος Γαστεράτος

Υπενθυμίζεται ότι χθες, στα χέρια των αρχών έπεσε ένας 45χρονος ο οποίος κατηγορείται για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα άτομο, που είχε επιχειρησιακό ρόλο και ήταν ένας από εκείνους που άρπαξαν μέσα από το αυτοκίνητό του τον επιχειρηματία το βράδυ της απαγωγής. Ο συλληφθείς είναι σεσημασμένος για ληστείες και κλοπές.

Προηγήθηκε περιπετειώδης καταδίωξη από αστυνομικούς, τους οποίους δεν δίστασε να εμβολίσει με το όχημα που οδηγούσε και εκείνοι άνοιξαν πυρ για να τον ακινητοποιήσουν, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Όλα συνέβησαν στο Χαλάνδρι, όπου εντοπίστηκε ένα ύποπτο όχημα. Οι αστυνομικοί έλεγξαν τις πινακίδες και όπως φάνηκε ήταν κλεμμένο και εξεταζόταν ως εμπλεκόμενο στην υπόθεση της απαγωγής του 41χρονου επιχειρηματία.

Κατά τον έλεγχο του οχήματος, ο 45χρονος επιχείρησε να διαφύγει και μάλιστα κινήθηκε εναντίον τους, με σκοπό να τους παρασύρει. Οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ για να τον ακινητοποιήσουν, βάλλοντας κατά των τροχών και της μηχανής του οχήματος. Από τους πυροβολισμούς ο 45χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι.

Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, ο 45χρονος επιχείρησε να διαφύγει με τα πόδια, ωστόσο συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παραμένει φρουρούμενος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ