Τραγωδία στην Λάρισα: Ηλικωμένοι πέθαναν από αναθυμιάσεις - Τους εντόπισε ο γιος τους
Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10.00 μ.μ. όταν ο γιος εντόπισε τους γονείς του – χωρίς τις αισθήσεις τους – μέσα στην μικρή μονοκατοικία όπου το ζευγάρι διέμενε. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, όπως επίσης η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ που βρέθηκαν στον τόπο του συμβάντος.
Στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού υπήρχαν ενδείξεις ότι ξέσπασε φωτιά, η οποία όμως ήταν μικρής έκτασης, γεγονός που οδήγησε ώστε να μην γίνει έγκαιρα αντιληπτή από τους περιοίκους, ενώ ήδη είχε σβήσει πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το larissanet.gr .
Η πρώτη εκτίμηση συντείνει στο γεγονός ότι οι αναθυμιάσεις εξαιτίας της φωτιά οδήγησαν στο θάνατο τον Χρήστο Ψαθά, 81 ετών και την σύζυγό του Φωτεινή Ψαθά, 75 ετών. Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
Πλέον, την διαδικασία της Προανάκρισης έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, ώστε να διαπιστωθεί η αιτία από την οποία προέκυψε η φωτιά στον χώρο που οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία.
Η Γερμανία και η Ουκρανία καλωσορίζουν την κατάπαυση του πυρός στο Ιράν
10:55
Ισραήλ: «Πολιτική καταστροφή» η κατάπαυση του πυρός με το Ιράν λένε τα κόμματα της αντιπολίτευσης
10:50
Οι τρεις φάσεις στην εξέλιξη της θερμοκρασίας έως τα μέσα Απριλίου
10:49
ΜΕΣΩ TIKTOK: Μπλόκο στα Social Media για τους ανήλικους κάτω των 15 ετών ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
10:43