ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα - Ξεσπά ο πατέρας των τριών παιδιών: Ανακρίβειες όσα ακούγονται, ψεύτικες οι μαρτυρίες

Πάτρα - Ξεσπά ο πατέρας των τριών παιδιών: Ανακρίβειες όσα ακούγονται, ψεύτικες οι μαρτυρίες
«Περιμένουμε τα αποτελέσματα», λέει ο πατέρας των τριών άτυχων παιδιών INTIME/ (Φωτογραφία αρχείου)

Με νέα δήλωσή του, ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην Πάτρα, απαντά σε όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την υπόθεση που παρακολουθεί με αγωνία το πανελλήνιο.

Όπως αναφέρει στον Alpha:

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω την εκδοχή των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, πίσω από κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές».

Και οι δύο γονείς τις τελευταίες ημέρες μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές είναι κοντά στην επίλυση της υπόθεσης και αναμένονται απαντήσεις για το τι έχει συμβεί με τα τρία άτυχα κοριτσάκια.

Και η μητέρα των παιδιών μίλησε στην εφημερίδα Πελοπόννησος χτες, Τετάρτη για τα όσα λέγονται και γράφονται. «Δεν είμαι στα όριά μου. Είμαι ήδη…πολύ εκτός ορίων», είπε αρχικά.

Ο δημοσιογράφος στη συζήτησή τους, παραθέτει στοιχεία, εκθέσεις και σενάρια για την υπόθεση που έχει συνταράξει το πανελλήνιο, με την ίδια να αναρωτιέται:

«Θα μου πει και μένα κάποιος, τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου, θα μου πουν… πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν…;».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου: «Αν είχες μια κάμερα μπροστά σου, σε όλους αυτούς, δημοσιογράφους, αναλυτές, επιστήμονες, αλλά κυρίως στον απλό κόσμο, που σε θεωρούν ένοχη ή έμμεσα σε δείχνουν με το δάχτυλο ως παιδοκτόνο, τι θα έλεγες;», αναφέρει:

«Θα έλεγα…σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό, των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει κι άλλο κακό. Θα μου κάνετε κι άλλο, κι άλλο κακό και μετά…που θ΄απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν με έχει ζήσει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ