Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου - Αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδούς
Μαζική είναι η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να παρατηρείται αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς.
Αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στην κάθοδο του Κηφισου από το ύψος του Αγίου Στεφάνου μέχρι την Λυκόβρυση.
Σύμφωνα με την ανάλυση της Τροχαίας αυξημένη είναι η κίνηση στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος).

Παράλληλα, μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στα διόδια της Κορίνθου όπου τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές. Τα αυτοκίνητα κινούμε με αργούς ρυθμούς στην Ολυμπία Οδό από το ύψος των Αγίων Θεοδώρων έως και τα Μέγαρα, πριν από τα διόδια της Ελευσίνας.

Παράλληλα, καταγράφεται αυξημένη κίνηση και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στην Ακτή Κονδύλη αλλά και μέσα στις αποβάθρες από την Ε2 μέχρι και την Ε7, λόγω της επιστροφής πολλών εκδρομέων με καράβι.
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Ο Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία για πυρηνική τρομοκρατία
11:35
Κόντρα Κεφαλογιάννη - Δούκα για τον τουρισμό στην Αθήνα
11:23
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ: ΗΠΑ: «Άκουσα δυνατούς πυροβολισμούς και έπεσα στο έδαφος» - Δημοσιογράφοι περιγράφουν στιγμές τρόμου - Αναφορές για ελλιπή μέτρα ασφαλείας
11:19
Γιατί επιστήμονες πιστεύουν ότι τα κρανία των πτηνών κρύβουν στοιχεία για ζωή των δεινοσαύρων
11:12