ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος τριών κοριτσιών: Ο πατέρας δεν γνώριζε για τη σύλληψη της Πισπιρίγκου

Θάνατος τριών κοριτσιών: Ο πατέρας δεν γνώριζε για τη σύλληψη της Πισπιρίγκου
«Δεν έχουμε ιδέα» απάντησε η κατηγορούμενη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν τη σύλληψή της, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο πως βρέθηκε η ουσία κεταμίνη στο αίμα της 9χρονη Τζωρτζίνας ΙΝΤΙΜΕ

Αιφνιδιαστική ήταν η εξέλιξη της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως προκύπτει από την πρώτη αντίδραση του συζύγου της και πατέρα των τριών κοριτσιών που βρήκαν αιφνίδιο θάνατο στην Πάτρα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ερωτηθείς για την άσκηση ποινικής δίωξης στην 33χρονη από τον Alpha, δήλωσε:

«Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι».

– Είχαν γίνει κάποιες ενοχλήσεις από την αστυνομία;

«Από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή.»

-Εσάς πάντως δεν σας έχουν ενοχλήσει, δεν σας έχουν πει να μεταβείτε στην Αθήνα;

«Όχι.»

Η τελευταία συνέντευξη Πισπιρίγκου πριν από τη σύλληψη

«Δεν έχουμε ιδέα» απάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν τη σύλληψή της, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο πως βρέθηκε η ουσία κεταμίνη στο αίμα της 9χρονη Τζωρτζίνας.

«Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Κι το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό», είπε μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα thebest.gr.

Λίγα λεπτά αργότερα, έγινε προσαγωγή της και μεταφορά της στην Αθήνα.

Σχολιάζοντας επίσης το κλίμα αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε: «Τώρα έχει γίνει χαμός. Το τηλέφωνο δεν σταματάει. Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες. Απλά προκαλείται ένας χαμός τώρα».

«Όχι μόνο ιατρικά δεδομένα αλλά και φωτογραφίες της Μαλένας από το νεκροτομείο δηλαδή δε υπάρχουν οι άνθρωποι. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως ξεκίνησε όλο αυτό και το ένα έφερε το άλλο και έχουν δει όλοι πως πουλάει όλο αυτό και το τραβάνε από τα μαλλιά... Το τι ψεύτικη μαρτυρία και το τι ψέμα έχουμε ακούσει δε φαντάζεσαι», ανέφερε.

Νωρίτερα ο εισαγγελέας της Πάτρας, έδωσε εντολή στο Ανθρωποκτονιών να προσαχθεί στην Αθήνα η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη συνελήφθη και κρατείται στη ΓΑΔΑ. O εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η δίωξη αφορά στην υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, καθώς η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου των άλλων δύο παιδιών συνεχίζεται.

Πολίτες έξω από το σπίτι της κατηγορούμενης μητέρας

Στο άκουσμα της είδησης για τη σύλληψη της Ρούλα Πισπιρίγκου αρκετοί πολίτες μαζεύτηκε έξω στο σπίτι της στην Πάτρα, αναμεσά τους δημοσιογράφοι αλλά και απλοί πολίτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ