ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 9χρονης Τζωρτζίνας: Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Δολοφονία 9χρονης Τζωρτζίνας: Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου
INTIME/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το κατώφλι της ΓΑΔΑ πέρασαν λίγο πρι τις 17:30 η μητέρα και η αδερφή της 33χρονης Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας

Κρατώντας νερά και μία μικρή βαλίτσα, η Ελένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασαν λιγο πριν τις 17:30 στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να επισκεφτούν την κρατούμενη 33χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η οικογένειά της δηλώνει ότι την στηρίζει και ότι δεν πιστεύει στις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί. Μιλώντας στο Star η μητέρα της 33χρονης δήλωσε:

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου. Δε θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου αλλά είναι το παιδί που εγώ μεγάλωσα πατέρας και μάνα μαζί».

Αναφερόμενη στη χθεσινή σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η μητέρα της είπε:

«Ημουν στο σπίτι και με ειδοποίησε η μικρή κόρη μου ότι ήρθε η αστυνομία. Πήγα στο σπίτι της Ρούλας. Δεν το περίμενα αυτό που συνέβαινε απ' έξω. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που έλεγε ο κόσμος».

Αναφερόμενη στις αντιδράσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν πέθαναν τα παιδιά της, είπε πως η Ρούλα ούρλιαζε, ενώ δεν ήταν τέτοιος άνθρωπος.

«Η Ρούλα έκλαιγε όταν πέθαναν τα παιδιά. Πονούσε, ούρλιαζε όταν πέθανε η Τζωρτζίνα, κάτι που δεν έκανε ποτέ. Επειδή η Τζωρτζίνα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει και επικοινωνούσαν με τα μάτια».

«Δεν το πιστεύω ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι»

Σε ερώτηση αναφορικά με τις φήμες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ενδεχομένως να έκανε κακό στα παιδιά της για να μείνει ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης μαζί της, η μητέρα της είπε:

«Αν η Ρούλα ήθελε να κρατήσει τον άντρα της περισσότερο δεν θα σκότωνε την Τζωρτζίνα. Ετσι δεν θα διέλυε την οικογένειά της. Δεν θα είχε κανένα κέρδος. Η Ρούλα τα υπεραγαπούσε τα παιδιά της. Παντού μαζί της. Δεν τα άφηνε. Κάθε μέρα πλυμένα, κάθε μέρα ταϊσμένα. Η Μαλένα της έλεγε ''με αγαπάς μαμά; Είμαι το καλύτερο παιδί του κόσμου''. Ετσι και η Τζωρτζίνα. Δεν το πιστεύω ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι. Εχει την απόλυτη στήριξή μας. Μέχρι να κλείσω τα μάτια μου θα είμαι δίπλα της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ