ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εκνευρίστηκα με τον Μάνο - Φοβάται μην μπει φυλακή, δεν τον ενδιαφέρει για μένα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εκνευρίστηκα με τον Μάνο - Φοβάται μην μπει φυλακή, δεν τον ενδιαφέρει για μένα
Η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε για τη στάση που θα κρατήσει ο εν διαστάσει σύζυγός της απέναντι στις εξελίξεις CNN Greece / Λευτέρης Παρτσάλης

Μία ημέρα μετά τη σύλληψή της και μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ μίλησε η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Χαρακτήρισε άδικη την κράτησή της και αποκάλυψε την στάση που θα κρατήσει ο εν διαστάσει σύζυγός της απέναντι στις εξελίξεις.

Αντέχεις; τη ρώτησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για να λάβει την απάντηση: «Όχι. Είναι άδικο. Δεν έχουν τόσα στοιχεία, μου το λένε όλοι αυτό».

Όπως είπε, ο Μάνος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν της αποκάλυψε ότι θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας γιατί θέλει να κρατήσει τη δουλειά του και φοβάται ότι μπορεί να μπει φυλακή ο ίδιος και ο πατέρας του.

«Μίλησα με τον Μάνο και μου είπε ότι θα υποστηρίξει την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και για να έχει χρήματα για να μπορεί να μου δίνει. Μου είπε ότι δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του κι εγώ εκνευρίστηκα και τον ρώτησα αν έχει συνειδητοποιήσει πού βρίσκομαι», είπε αρχικά η Ρούλα.

Στη συνέχεια όμως έκανε κι άλλες αποκαλύψεις, ηθελημένα ή άθελά της, δίνοντας νέα στοιχεία στις αρχές.

«Μου είπε ότι έχουν πέσει όλοι να τον φάνε και ότι τον έδιωξαν από τη δουλειά του. Φοβάται ότι θα βάλουν εκείνον και τον πατέρα του στη φυλακή. Τον νοιάζει μόνο να μην μπει φυλακή, δεν τον ενδιαφέρει για μένα», συνέχισε.

Της ξεκαθάρισε τέλος ότι δεν πρόκειται να πάει να την δει στα κρατητήρια για να μην τον καταγράψουν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Σύμφωνα πληροφορίες ο Μάνος Δασκαλάκης μεταβαίνει στην Αθήνα με τον δικηγόρο του.

Σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, δεν παραδέχεται την εμπλοκή της στον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η 33χρονη συνεχίζει να κρατείται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στα κρατητήρια, μέχρι και την απολογία της, την ερχόμενη Δευτέρα 4 Απριλίου, στην 18η ανακρίτρια.

Σημειώνεται ότι η μητέρα και η αδερφή της, βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 31 Μαρτίου στη ΓΑΔΑ για να της δώσουν τα προσωπικά της αντικείμενα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ