ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Στο «μικροσκόπιο» και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Στο «μικροσκόπιο» και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου
Τι λέει για τη σχέση του ζευγαριού Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου με τη σπιτονοικοκυρά τους, πρώην Διευθυντής Ασφάλειας Πατρών INTIME / ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Στο κάδρο της υπόθεσης των τριών κορτσιών στην Πάτρα μπαίνει και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια μοναχική γυναίκα που πέθανε στα 69 της χρόνια από καρκίνο. Η γυναίκα φέρεται να είχε παραχωρήσει το σπίτι στο ζευγάρι, με αντάλλαγμα να την προσέχουν επειδή έπασχε από κινητικά προβλήματα και δεν είχε οικογένεια.

Ωστόσο, ο πρώην Διευθυντής Ασφάλειας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας, μιλώντας στο Mega δήλωσε είπε ότι, η σπιτονοικοκυρά δεν έπασχε από καρκίνο και ουδέποτε είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Είχε μονάχα κινητικά προβλήματα.

«Είχε οστεολογικές βλάβες στα κάτω άκρα» είπε ο κ. Ρουγκάλας.

Επισήμανε πως ο γιατρός που υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου της γυναίκας έγραψε νεοπλασία της μήτρας, με τον κ. Ρουγκάλα να τονίζει πως δεν πεθαίνεις από αυτό.

Σημείωσε επίσης πως το ζευγάρι δεν πλήρωνε ενοίκιο στη γυναίκα, καθώς ο Μάνος διαχειριζόταν τα οικονομικά της και αποκάλυψε πως το ζευγάρι εξακολουθούσε να ζει στο σπίτι της και μετά τον θάνατό της.

Αναφορικά με το μνήμα που γράφει το όνομά της, αλλά έχει τη φωτογραφία ενός άντρα, ο κ. Ρουγκάλας είπε πως δεν πιστεύει πως η σορός της είναι εκεί καθώς απ’ όσο ξέρει έχει αποτεφρωθεί.

Τέλος ο πρώην διευθυντής αναφέρθηκε στον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών που ανέλαβε και τις τρεις κηδείες των κοριτσιών, και μάλιστα δεν έχει λάβει αμοιβή από τους γονείς.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης στο κάδρο των ερευνών»

«Σίγουρα είναι στο κάδρο των ερευνών ο Μάνος Δασκαλάκης ακόμα και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Η σπιτονοικοκυρά δεν ήταν άρρωστη, που έλεγαν ότι είχε πάει στο νοσοκομείο. Η Ρούλα δεν μπορούσε να εργαστεί ως αποκλειστική της σπιτονοικοκυράς, γιατί δεν είχε κάποιο πτυχίο, που έλεγε κάποιος ότι έβλεπε τη Ρούλα στο πλευρό της σπιτονοικοκυράς. Εάν βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία θα βγει ένταλμα σύλληψης για τον Μάνο Δασκαλάκη», είπε ακόμα ο κ. Ρουγκάλας μιλώντας στην εκπομπή του Κοινωνία ώρα Mega.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου μου έκανε μήνυση και 11 Απριλίου πρέπει να πάω να εξεταστώ ως ύποπτος για συκοφαντική δυσφήμιση, ωστόσο τώρα που συνελήφθη η υπόθεση πήγε στο αρχείο. Στο κοιμητήριο της Πάτρας, ο Μάνος Δασκαλάκης έχει νοικιάσει ένα κοινοτάφιο για 3 χρόνια, για την σπιτονοικοκυρά, και πάνω στον τάφο έχει την φωτογραφία ενός άνδρα. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μία πρόνοια για την κυρία που πέθανε; Έχω μάθει ότι η εκλιπούσα είχε μεγάλη ακίνητη περιουσία και έχω μάθει ότι είχε υποσχεθεί ότι θα τους το έδινε. Πήγε μία μέρα στα επείγοντα η γυναίκα, και όλως ξαφνικώς πέθανε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουγκάλας.

Οικογενειακός φίλος σπιτονοικοκυράς: Προτιμούσε να τρώει φαγητό από έξω

Μιλώντας στο mega οικογενειακός φίλος της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, αναφέρθηκε στους φόβους που είχε η γυναίκα.

«Η κυρία Ευγενία είχε κάποια κινητικά προβλήματα στα πόδια. Τα υπόλοιπα που λέγονται για καρκίνους και τα λοιπά δεν τα είχε αναφέρει ποτέ η ίδια», είπε.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως την έβλεπε κάθε εβδομάδα και ότι του μιλούσε για τα πάντα.

«Μου είχε πει αρκετές φορές κάποια πράγματα για την Ρούλα και τον Μάνο, το πως είχαν γνωριστεί, πως πήγανε στο σπίτι και την μετέπειτα πορεία τους, πότε άρχισε να τους φοβάται και τι να φοβάται…».

Και συνέχισε: Ο φόβος ήταν κυρίως μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού. Φοβόταν για την ίδια, μήπως της κάνουν κάτι, μήπως την πειράξουν σε θέμα υγείας, ακόμα και σε θάνατο».

«Είχε αλλάξει η συμπεριφορά του απέναντί της. Είχαν γίνει πιο πιεστικοί, κυρίως στο θέμα να την παρακολουθούν και να την προσέχουν, που αυτή ήταν η συμφωνία για να μείνουν στο σπίτι. Έδειχναν αδιαφορία. Μπορεί η ίδια να είχε αντιληφθεί κάτι που να μην μου το είχε πει ευθέως. Φοβόταν να μην της κάνουν κάτι, επειδή δεν την έβλεπε κανένας και δεν είχε συναναστροφές με κόσμο».

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως η σπιτονοικοκυρά φοβόταν για τη ζωή της και προτιμούσε να τρώει φαγητό από έξω, καθώς ήθελε να ξέρει τι τρώει και δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανέναν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ