ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Τζωρτζίνας: Με δύο δικηγόρους η Ρούλα Πισπιρίγκου - Απολογείται τη Δευτέρα

Δολοφονία Τζωρτζίνας: Με δύο δικηγόρους η Ρούλα Πισπιρίγκου - Απολογείται τη Δευτέρα
Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου μετέβη σήμερα Παρασκευή 1η Απριλίου στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται η πελάτης του INTIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με δύο συνηγόρους υπεράσπισης θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ζάρδας που ορίστηκε ως συνήγος υπεράσπισης της, μετά την παραίτηση δύο συναδέλφων του (κ.κ Λύτρα και Ιωάννου) μετέβη σήμερα Παρασκευή 1η Απριλίου στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος αναλαμβάνει την υπεράσπισή της σε συνεργασία με έναν ακόμα δικηγόρο από τη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ζάρδας σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους, είπε ότι μίλησε με την Ρούλα Πισπιρίγκου και ότι την είδε καταβεβλημένη.

Ωστόσο, όπως είπε ο δικηγόρος, επιμένει ότι είναι αθώα για την κατηγορία που τη βαρύνει.

Ο δικηγόρος της Θεσσαλονίκης που θα συνεργάζεται με τον κ. Ζάρδα εκτιμάται ότι θα ασχοληθεί με την πτυχή των τοξικολογικών εξετάσεων που έχει διενεργήσει το ΑΠΘ σχετικά με την ύπαρξη κεταμίνης στο σώμα της Τζωρτζίνας, καθώς και με τις αναλύσεις που γίνονται αυτό το διάστημα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να μην αποδέχεται τα αποτελέσματα των αναλύσεων και ενδεχομένως να θέλει να τα προσβάλλει.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας είχε παραιτηθεί από την υπεράσπιση της κατηγορουμένης, λίγες ώρες μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, ενώ και ο δικηγόρος που την ανέλαβε στη συνέχεια, Νίκος Ιωάννου, παραιτήθηκε επίσης.

Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό της Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ

Στο μεταξύ νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ. διέψευσε τις καταγγελίες της αδελφής και της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι υπέστη ξυλοδαρμό μέσα στη ΓΑΔΑ. Η 33χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προκύπτει τραυματισμός της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της».

Παράλληλα, με τον Κωνσταντίνο Ζάρδα, ο οποίος ορίστηκε ως συνήγορος υπεράσπισης, θα απολογηθεί η κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ