ΕΛΛΑΔΑ

Θεοδωρικάκος: Πρόσωπα και υπηρεσίες στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση της Πάτρας

Θεοδωρικάκος: Πρόσωπα και υπηρεσίες στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση της Πάτρας
«Θα πρέπει να βρεθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στο θάνατο», είπε ο υπουργός, αφήνοντας υπόνιες πως, ίσως να εμπλέκονται περισσότερα πρόσωπα στην τραγική υπόθεση ΙΝΤΙΜΕ

Τη διαβεβαίωση ότι τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι και πως θα μάθουμε όλη την αλήθεια για τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα παρείχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη  Τάκης Θεοδωρικάκος . Όπως υπογράμμισε, αντικείμενο έρευνας θα αποτελέσουν τόσο άλλα πρόσωπα που τυχόν εμπλέκονται στην υπόθεση, όσο και υπηρεσίες.

Για την καταγγελία ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού η Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ, ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε πως είναι απολύτως ψευδής ενώ διευκρίνισε: «Στη ΓΑΔΑ κρατείται σε συνθήκες κράτους δικαίου».

«Σε ό,τι αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση ζήτησα από την πρώτη μέρα την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, διότι πέρα από υποχρέωση της αστυνομίας είναι κάτι που ξεπερνά τις πιο ακραίες υποθέσεις εγκληματικότητας».

Επισήμανε και πρόσθεσε: «Υπάρχει κάτι βαθύτατα άρρωστο».

Πιθανόν να εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα

Αναφερόμενος στο θάνατο της Τζωρτζίνας, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως οι αποδείξεις που έχει η αστυνομία είναι πανίσχυρες.

«Θα πρέπει να βρεθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στο θάνατο» σημείωσε, αφήνοντας υπόνοιες πως, ίσως να εμπλέκονται περισσότερα πρόσωπα στην τραγική υπόθεση.

«Πρέπει να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση. Πρέπει να μάθουμε τι έχει γίνει με όλα τα παιδιά και με άλλους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται. Έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα από την απώλεια αυτών των παιδιών και κανείς δεν είχε καταλάβει; Κανείς δεν είχε προσέξει; Θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα.»

Προσέθεσε, επίσης, ότι «Πρέπει να κλείσουν όλες οι τρύπες του συστήματος. Δε μπορούμε να χάνουμε τρία παιδιά και να μην κάνουμε τίποτα».

Έρευνα και για τις υπηρεσίες

Διαβεβαίωσε, δε, πως το κράτος και οι αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους στο ακέραιο. «Θα μάθουμε όλη την αλήθεια. Η έρευνα θα πάει μέχρι το τέλος. Πρέπει να ελεγχθούν όλες οι υπηρεσίες. Ό,τι και όποιος εμπλέκεται στην υπόθεση.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ