Θεσσαλονίκη: Από τις 14 Απριλίου σε ισχύ το πασχαλινό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων
Ανανεώθηκε:
Από την Πέμπτη 14 Απριλίου τίθεται σε ισχύ το πασχαλινό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.
Αναλυτικότερα, την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Απριλίου, κάτοικοι και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων (17/4), ενώ από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τη μία μετά το μεσημέρι μέχρι τις 7 το βράδυ, ενώ το Μεγάλο Σάββατο από τις 10 το πρωί ώς τις 4 μετά το μεσημέρι.
Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα 25 Απριλίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Συνελήφθησαν τρεις άνδρες στη Γλυφάδα που προέταξαν σε αστυνομικούς πιστόλι, μαχαίρι και σφυρί (pic)
18:09
«Φοβόμασταν ότι ο πιλότος είχε αιχμαλωτιστεί και προσπαθούσε να μας στήσει σε ενέδρα» είπε ο Τραμπ
17:57
O ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΚΡΑΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Ο Τραμπ έχει ανάγκη το τέλος του πολέμου»: Οι πολιτικές πιέσεις, το ΝΑΤΟ και η επόμενη μέρα
17:45
Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Κινδύνεψαν επιβάτες όταν αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ρέμα (pics)
17:33