ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Τζωρτζίνας: Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης

Δολοφονία Τζωρτζίνας: Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης
CNN Greece

Στο γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο πατέρας της 9χρονης έφτασε πρώτος στο κτήριο 9 της Ευελπίδων ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε και ο δικηγόρος του.

Παρότι δεν έχει απαγγελθεί μέχρι στιγμής κατηγορία σε βάρος του πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων με το που κατάλαβαν ότι πρόκειται για τον εν διαστάσει σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου άρχισαν να φωνάζουν «δολοφόνοι, κάνατε τα παιδιά για να τα σκοτώσετε».

Ο ίδιος ανέκφραστος, φορώντας μαύρα ρούχα και σκούρα γυαλιά, δεν απάντησε και εισήλθε στο κτήριο.

Κατά πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ως παθών από την αξιόποινη πράξη της 33χρονης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε δημόσια ο Μάνος Δασκαλάκης, επιθυμεί να μάθει την πλήρη αλήθεια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών του.

Ο 30χρονος πατέρας, αμέσως μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της συζύγου του, σε δηλώσεις του αποκάλεσε «κατηγορουμένη» τη Ρούλα Πισπιρίγκου αποκαλύπτοντας την πλήρη διαφοροποίησή του από τη μέχρι εκείνη την στιγμή ενιαία αντίδραση με κοινό μέτωπο έναντι δημοσιευμάτων των δύο γονιών.

Μετά τη δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας (πολιτική αγωγή) στη δικαστική λειτουργό, ο Μάνος Δασκαλάκης και επίσημα θα είναι αντίδικος της μητέρας των τριών παιδιών τους, που χάθηκαν μέσα σε διάστημα τριών ετών, αξιώνοντας αποκατάσταση για την ψυχική οδύνη του από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ