Βίντεο: Επιμένει στο σενάριο της απαγωγής ο παππούς της Μαρίας
«Την είδα , είναι καλά» είπε με τρεμάμενη φωνή ο Γιώργος Πρίντεζης στους δημοσιογράφους, αφού είχε δει την εγγονή του, την τετράχρονη Μαρία από το παράθυρο του αστυνομικού τμήματος στο Χαϊδάρι.
Ο κ. Πρίντεζης επιμένει στο σενάριο της απαγωγής. «Το παιδί το πήρε χέρι» είπε χαρακτηριστικά. «Ξέρω ποιος είναι και θα τον βρω, έχω κάποιες διαφορές με κάποιον άνθρωπο» συνέχισε.
Αυτή την ώρα οι γονείς της Μαρίας είναι στο αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου μαζί με την κόρη τους που είναι καλά στην υγεία της. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το τι ακριβώς συνέβη στο μικρό κορίτσι.
Ο κ. Πρίντεζης επιμένει στο σενάριο της απαγωγής. «Το παιδί το πήρε χέρι» είπε χαρακτηριστικά. «Ξέρω ποιος είναι και θα τον βρω, έχω κάποιες διαφορές με κάποιον άνθρωπο..» συνέχισε.
Αυτή την ώρα οι γονείς της Μαρίας είναι στο αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου μαζί με την κόρη τους που είναι καλά στην υγεία της. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το τι ακριβώς συνέβη στο μικρό κορίτσι,
SPONSORED
Live Μητσοτάκης: «Οι εκλογές το 2027, η ΝΔ δεν χάνει ποτέ ούτε την ψυχή, ούτε στον βηματισμό της»
18:15
Σφοδρή χαλαζόπτωση στα Ιωάννινα εν μέσω καλοκαιριού - Δείτε βίντεο
18:13
Τέσσερα κρούσματα ευλογιάς αιγοπροβάτων στην Αρκαδία - Θανατώθηκαν 285 ζώα
17:58
Αίγιο: Τι έδειξε η μακροσκοπική εξέταση του ιατροδικαστή και το κίνητρο της διπλής δολοφονίας
17:50