ΕΛΛΑΔΑ

Θεόδωρος Καρούτζος, Affidea: Δίνουμε την αξία που πρέπει στην Υγεία

Θεόδωρος Καρούτζος, Affidea: Δίνουμε την αξία που πρέπει στην Υγεία

Γράφει ο Θεόδωρος Καρούτζος*

H εξάπλωση της COVID-19 έφερε στην πρώτη γραμμή τις υπηρεσίες υγείας ανά τον κόσμο, οδηγώντας σε μία νέα πραγματικότητα. Στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες η πανδημία επιβεβαίωσε κάτι βασικό: Πόσο σημαντική είναι η φροντίδα της υγείας μας. Η Υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό και η Affidea, προσφέροντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας, μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν πρέπει να την αμελούμε.

Είμαι περήφανος επειδή εμείς στην Affidea όλο αυτό το διάστημα δοκιμάσαμε τα όριά μας, βιώσαμε τις επιπτώσεις της κρίσης και τελικά κλείσαμε μια δύσκολη περίοδο με τις καλύτερες επιδόσεις. Αυτό είναι ένα επίτευγμα που οφείλεται στις καλές μας βάσεις, την προετοιμασία που είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και στο ομαδικό πνεύμα με το οποίο λειτούργησε η οικογένεια της Affidea κάτω από τις απαιτητικές συνθήκες της πανδημίας.

Θα ήθελα να υπογραμμίσω όμως ότι δεν είναι τα οικονομικά αποτελέσματα αυτά που δείχνουν την πετυχημένη πορεία μας. Μεγαλύτερη σπουδαιότητα έχει το γεγονός ότι δρομολογήσαμε τον ψηφιακό μας μετασχηματισμό και ένα σημαντικό επενδυτικό πρόγραμμα που θα υλοποιείται τα επόμενα χρόνια.

Αποδεικνύεται ότι η Affidea αξιοποίησε την περίοδο της πανδημίας για να προετοιμάσει την επόμενη φάση ανάπτυξης. Το ολοκληρωμένο επενδυτικό πρόγραμμα της επόμενης περιόδου καλύπτει όλες τις αναπτυξιακές προϋποθέσεις, από νέες κτιριακές εγκαταστάσεις και μετάβαση στις νέες τεχνολογίες έως τη στρατηγική συνεργασία με ισχυρούς παίκτες της αγοράς και νέες εξαγορές.

Η Affidea αποδεικνύει έμπρακτα, εδώ και 17 χρόνια, ότι η ενσυναίσθηση στην εξυπηρέτηση, η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων και ο σεβασμός στον άνθρωπο είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Εταιρεία να ξεχωρίζει και να δημιουργεί διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους που την επιλέγουν για την Υγεία τους.

Σας εύχομαι Υγεία πάνω από όλα, για εσάς και τους αγαπημένους σας.

*Ο Θεόδωρος Καρούτζος, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος

Δείτε εδώ το αφιέρωμα Focus στην Υγεία του CNN Greece