Θεσσαλονίκη: Ξεκινά η αναβάθμιση των Σταθμών Μέτρησης Αερίων Ρύπων
Εργασίες αναβάθμισης και επέκτασης των Σταθμών Μέτρησης Αερίων Ρύπων του Εθνικού Δικτύου Παρακολούθησης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί από σήμερα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η έναρξη των εργασιών έγινε από τον Σταθμό Μέτρησης στον Δήμο Πανοράματος, ενώ θα αναβαθμιστούν και θα επεκταθούν το επόμενο διάστημα οι Σταθμοί στην οδό Αγίας Σοφίας, στο ΑΠΘ, στο Κορδελιό, στην Καλαμαριά, στη Σίνδο (ΑΤΕΙΘ) και στη Νεοχωρούδα.
Επίσης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα εγκαταστήσει το ίδιο διάστημα δυο νέους Σταθμούς Μέτρησης, έναν στον Δήμο Παύλου Μελά και έναν στο κτίριο υπηρεσιών της Περιφέρειας, στη δυτική Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 64).
Επισημαίνεται ότι για το διάστημα που θα διαρκέσουν οι εργασίες στους Σταθμούς Μέτρησης, δε θα γίνεται καταγραφή των τιμών των συγκεντρώσεων των ατμοσφαιρικών ρύπων στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης και συνεπώς δε θα γίνονται και οι σχετικές ενημερωτικές αναρτήσεις στο Ημερήσιο Δελτίο Τιμών Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Τι αλλάζει για τους δανειολήπτες στα «κόκκινα δάνεια» - Τι θα ισχύσει για τους τόκους
03:00
Πετρέλαιο θέρμανσης: Πώς διαμορφώθηκε η τιμή του λίτρου - Πόσο θα πληρώσετε ανά περιοχή
02:00
Ποιοι είναι δικαιούχοι της κάρτας Δακτυλίου: Πώς μπορείτε να την εκδώσετε ψηφιακά
01:00
Δημόσιο: 20.000 προσλήψεις το 2027 - Αναλυτικά οι τομείς που θα γίνουν
00:30