ΕΛΛΑΔΑ

Μάνος Δασκαλάκης: «Πριν εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο είχα αποφασίσει να χωρίσω με την Ρούλα»

Μάνος Δασκαλάκης: «Πριν εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο είχα αποφασίσει να χωρίσω με την Ρούλα»
«Έπρεπε οι γιατροί, όταν είχαν υποψίες για τη σύζυγό μου, να έβαζαν έστω ιδιωτικά κάμερες για να δουν τι συμβαίνει», λέει ο πατέρας της Τζωρτζίνας INTIME / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στη σχέση του με τη γυναίκα του Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος της 9χρονης κόρης τους Tζωρτζίνας, αναφέρεται σε νέες δηλώσεις του ο Μάνος Δασκαλάκης.

Όπως μάλιστα αναφέρει μιλώντας στο Mega, τον περασμένο Ιανουάριο είχε ανακοινώσει στην Ρούλα Πισπιρίγκου την απόφασή του να χωρίσουν και αυτό έγινε λίγο πριν την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο:

«Πριν εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο τον περασμένο Ιανουάριο είχα πάρει απόφαση να χωρίσουμε και μάλιστα είχα ενημερώσει και την Ρούλα», ανέφερε.

Ο Μάνος Δασκαλάκης επικεντρώνεται επίσης στη μεγάλη μάχη της Τζωρτζίνας και στα αλλεπάλληλα και ανεξήγητα επεισόδια πριν το μοιραίο που της στοίχισε τη ζωή, τον περασμένο Γενάρη.

«Όταν η Τζωρτζίνα παρουσίασε στις 8 Οκτωβρίου τα αναφερόμενα προβλήματα υγείας που την οδήγησαν στο Καραμανδάνειο ήταν μόνη με την μητέρα της σε δωμάτιο στο σπίτι της γιαγιάς της στην Αλισσό. Εκεί βρίσκονταν οι γονείς της Ρούλας και η αδελφή της. Εγώ ήμουν σε άλλο σπίτι γιατί εκείνη την περίοδο ήμασταν σε διάσταση. Το επεισόδιο που περιέγραψε η Ρούλα, συνέβη στην Τζωρτζίνα όταν μάνα και κόρη ήταν μόνες στο δωμάτιο. Δεν ήταν άλλος μπροστά. Μετά η Ρούλα βγήκε έξω, όπως έμαθα, και ειδοποίησε τους υπόλοιπους».

«Έπρεπε οι γιατροί, όταν είχαν υποψίες για τη σύζυγό μου, ότι μπορεί να κάνει κακό στα παιδιά μας, να έβαζαν έστω ιδιωτικά κάμερες για να δουν τι συμβαίνει, πέρα από επίσημες άδειες», σημειώνει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Όπως λέει, ακόμα και όταν πέθανε η Τζωρτζίνα του ήταν αδύνατον να κάνει άσχημες σκέψεις για τη γυναίκα του. Ακόμα και λίγες μέρες πριν τις αποκαλύψεις για την κεταμίνη συνέχιζε στην ίδια γραμμή.

Ακόμα σημειώνει ότι πολλά από όσα ανέφεραν τις τελευταίες μέρες άτομα από το περιβάλλον τους, τα άκουσε για πρώτη φορά.

«Δεν ήξερα τίποτα για το παρελθόν της Ρούλας με άλλα πρόσωπα και πρώην συντρόφους πριν από εμένα. Τώρα τα μαθαίνω», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς όσο και για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014 αναφέρει:

«Όταν είχε γίνει η καταγγελία για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας και ήρθε ο έλεγχος, εγώ δεν ήμουν παρών αλλά η Ρούλα μου είπε ότι προχώρησαν κανονικά και όλα ήταν εντάξει».

Το θέμα με την σπιτονοικοκυρά το χαρακτηρίζει ανύπαρκτο που ήρθε στο προσκήνιο όπως πιστεύει, λόγω των καταιγιστικών αποκαλύψεων για τα παιδιά του.

«Όσο κι εάν ψάξουν για την σπιτονοικοκυρά δεν θα βρουν τίποτα ύποπτο και αυτό το ξέρουν πολλοί», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ