ΕΛΛΑΔΑ

Μάνoς Δασκαλάκης: Η Ρούλα έκανε ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα, ήταν μπροστά η Τζωρτζίνα

Μάνoς Δασκαλάκης: Η Ρούλα έκανε ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα, ήταν μπροστά η Τζωρτζίνα
«Κατέρρευσα όταν οι γιατροί μου ανακοίνωσαν τον θάνατο της Ίριδας και η Ρούλα ήταν σε κατάσταση σοκ και έκλαιγε συνέχεια», κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης INTIME / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στους θανάτους των τριών κοριτσιών τους αλλά και για την απιστία της Ρούλας Πισπιρίγκου  που τον έκαναν να απομακρυνθεί από τη συζυγική εστία, αναφέρθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια που διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με το STAR, ο 30χρονος δήλωσε για τον θάνατο του δεύτερου παιδιού του, της 6 μηνών Ίριδας:

«Μόλις έφθασα αντίκρυσα [την Ρούλα] να κάνει ΚΑΡΠΑ στο παιδί μας και την Τζωρτζίνα να φωνάζει: "Θεέ μου μην μου πάρεις την αδελφούλα μου" και τη Ρούλα να φωνάζει: "Δεν θα σε αφήσω και εσένα να μου φύγεις"».

«Καθώς έσπευσα να βοηθήσω τη Ρούλα έπιασα το ποδαράκι της Ίριδας και ήταν παγωμένο. Τότε ήρθε το ασθενοφόρο. Όταν μας ανακοίνωσαν οι γιατροί στο Καραμανδάνειο ότι ήταν αργά. Εκείνη την ώρα εγώ κατέρρευσα δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε γίνει και η Ρούλα ήταν σε κατάσταση σοκ και έκλαιγε συνέχεια».

Ήταν παρών στην πρώτη ανάνηψη της Τζωρτζίνας

«Φθάνω στο νοσοκομείο και εκεί βλέπω του γιατρούς να κάνουν ΚΑΡΠΑ στο παιδί μου και τελικά το επανέφεραν μετά από 55 λεπτά. Το διασωλήνωσαν και το μετέφεραν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου με εντατικολόγο τον κ. Ηλιάδη. Αφού το παιδί επανήλθε και μπόρεσαν οι γιατροί να διαγνώσουν την κατάστασή του το επόμενο βήμα ήταν να έρθει σε συνεννόηση με τον κ. Παπαγιάννη του Ωνασείου ώστε
να τοποθετηθεί στην Τζωρτζίνα απινιδωτής. Για 9 μήνες κυλούσαν όλα ομαλά και φυσιολογικά. Εγώ λόγω δουλειάς έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι. Εργαζόμουν ως οδηγός σε εταιρεία εξειδικευμένων ταχυμεταφορών».

«Σε κανένα από τους συγγενείς ή φίλους μας η κατηγορουμένη δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα ότι θα μπορούσε να κάνει κάποιο κακό στο παιδί».

Ο θάνατος της Τζωρτζίνας

«Εκεί βλέπω τη Ρούλα καθισμένη σε μια καρέκλα έξω από το δωμάτιο, της μίλαγα αλλά δεν απαντούσε ήταν σε κατάσταση σοκ. Μετά από λίγο βγήκαν οι νοσηλεύτριες από το δωμάτιο και μας είπαν να μπούμε να δούμε το παιδί. Μόλις μπήκαμε, η Ρούλα αγκάλιασε το παιδί και ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς το ίδιο και εγώ.
Δεν υποπτεύθηκα κάτι διότι η συμπεριφορά της ήταν αυτή που έπρεπε, μιας μητέρας που αγαπάει τα παιδιά της».

«Όταν άρχισε να ανακινείται το θέμα του θανάτου της Τζωρτζίνας διαπίστωσα ότι είχε μια ανησυχία και βρισκόταν συνεχώς σε τηλεοπτικά μέσα εκθέτοντας τις δικές της απόψεις και έχοντας στο νου της αν θα πουν κάτι σχετικά με το θάνατο της Τζωρτζίνας
Ο τρόπος της δεν μου άρεσε και μάλιστα της έλεγα για ποιον λόγο έχει απορροφηθεί τόσο πολύ και είναι συνεχώς εκτεθειμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές.

«Δεν θεωρώ ότι θα ήταν κάτι εύκολο για εκείνη να βρει γιατί δεν υπάρχει στο άμεσο οικογενειακό μας περιβάλλον κάποιος που να γνωρίζει από τέτοιου είδους ουσίες», είπε αναφερόμενος στην κεταμίνη.

Τα προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού, όπως κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες από το STAR, ξεκίνησαν μετά το θάνατο της Μαλένας, το 2019.

«Μέχρι το έτος 2019 που απεβίωσε η μικρή μας Μαλένα, της οποίας αιτία θανάτου ήταν η ηπατική ανεπάρκεια ήμασταν μια χαρά σαν οικογένεια. Ήταν όλα ιδανικά μεταξύ μας. Από το έτος 2019 και μετά και λόγω του θανάτου της μικρής μας Μαλένας άρχισαν τα μικροπροβλήματα στη σχέση μας χωρίς αυτό όμως να έχει αντίκτυπο στα παιδιά μας.

«Μετά το θάνατο της Μαλένας αντί να μας δέσει όλο αυτό, άρχισε να μας απομακρύνει πιο πολύ και εμένα προσωπικά άρχισε να με απομακρύνει αυτό, πιο πολύ συναισθηματικά από τη συζυγική μας σχέση, δηλαδή η Ρούλα προσπαθούσε να συνέλθει από την απώλεια του παιδιού μας ενώ εγώ, ασχολούμουν με το άλλο παιδί, με την Τζωρτζίνα μας. Όλη αυτή η κατάσταση δημιούργησε μεταξύ μας ένα συναισθηματικό κενό», ανέφερε στην κατάθεσή του.

Αναφερόμενος στη ρήξη που επήλθε στις σχέσεις τους κατέθεσε:

«Δύο με τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο της Ίριδας είχα φύγει από το σπίτι και έμενα στους γονείς μου γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλον άντρα πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η ίδια έφυγα από το σπίτι χωρίς να της ανακοινώσω κάτι», απάντησε όταν η ανακρίτρια τον ρώτησε αν ζήτησε διαζύγιο» κατέθεσε.

«Πριν εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο είχα αποφασίσει να χωρίσω με την Ρούλα»

Στη σχέση του με τη γυναίκα του Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος της 9χρονης κόρης τους Tζωρτζίνας, αναφέρθηκε ο Μάνος Δασκαλάκηςκαι σε νέες δηλώσεις του.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο Mega, τον περασμένο Ιανουάριο είχε ανακοινώσει στην Ρούλα Πισπιρίγκου την απόφασή του να χωρίσουν και αυτό έγινε λίγο πριν την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο:

«Πριν εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο τον περασμένο Ιανουάριο είχα πάρει απόφαση να χωρίσουμε και μάλιστα είχα ενημερώσει και την Ρούλα», ανέφερε.

Ο Μάνος Δασκαλάκης επικεντρώνεται επίσης στη μεγάλη μάχη της Τζωρτζίνας και στα αλλεπάλληλα και ανεξήγητα επεισόδια πριν το μοιραίο που της στοίχισε τη ζωή, τον περασμένο Γενάρη.

«Όταν η Τζωρτζίνα παρουσίασε στις 8 Οκτωβρίου τα αναφερόμενα προβλήματα υγείας που την οδήγησαν στο Καραμανδάνειο ήταν μόνη με την μητέρα της σε δωμάτιο στο σπίτι της γιαγιάς της στην Αλισσό. Εκεί βρίσκονταν οι γονείς της Ρούλας και η αδελφή της. Εγώ ήμουν σε άλλο σπίτι γιατί εκείνη την περίοδο ήμασταν σε διάσταση. Το επεισόδιο που περιέγραψε η Ρούλα, συνέβη στην Τζωρτζίνα όταν μάνα και κόρη ήταν μόνες στο δωμάτιο. Δεν ήταν άλλος μπροστά. Μετά η Ρούλα βγήκε έξω, όπως έμαθα, και ειδοποίησε τους υπόλοιπους».

«Έπρεπε οι γιατροί, όταν είχαν υποψίες για τη σύζυγό μου, ότι μπορεί να κάνει κακό στα παιδιά μας, να έβαζαν έστω ιδιωτικά κάμερες για να δουν τι συμβαίνει, πέρα από επίσημες άδειες», σημειώνει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Όπως λέει, ακόμα και όταν πέθανε η Τζωρτζίνα του ήταν αδύνατον να κάνει άσχημες σκέψεις για τη γυναίκα του. Ακόμα και λίγες μέρες πριν τις αποκαλύψεις για την κεταμίνη συνέχιζε στην ίδια γραμμή.

Ακόμα σημειώνει ότι πολλά από όσα ανέφεραν τις τελευταίες μέρες άτομα από το περιβάλλον τους, τα άκουσε για πρώτη φορά.

«Δεν ήξερα τίποτα για το παρελθόν της Ρούλας με άλλα πρόσωπα και πρώην συντρόφους πριν από εμένα. Τώρα τα μαθαίνω», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς όσο και για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014 αναφέρει:

«Όταν είχε γίνει η καταγγελία για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας και ήρθε ο έλεγχος, εγώ δεν ήμουν παρών αλλά η Ρούλα μου είπε ότι προχώρησαν κανονικά και όλα ήταν εντάξει».

Το θέμα με την σπιτονοικοκυρά το χαρακτηρίζει ανύπαρκτο που ήρθε στο προσκήνιο όπως πιστεύει, λόγω των καταιγιστικών αποκαλύψεων για τα παιδιά του.

«Όσο κι εάν ψάξουν για την σπιτονοικοκυρά δεν θα βρουν τίποτα ύποπτο και αυτό το ξέρουν πολλοί», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ