ΕΛΛΑΔΑ

Συνήγορος Πισπιρίγκου: Αρνείται να σχολιάσει την συνέντευξη Δασκαλάκη, την ενδιαφέρει η κατηγορία

Συνήγορος Πισπιρίγκου: Αρνείται να σχολιάσει την συνέντευξη Δασκαλάκη, την ενδιαφέρει η κατηγορία
Τόνισε πως το βασικό μέλημα της πελάτισσάς του είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζει και το γεγονός πως είναι προφυλακισμένη ΙΝΤΙΜΕ

Για την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη και την υπερασπιστική γραμμή μίλησε ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος. 

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως οι περιγραφές του Μάνου Δασκαλάκη για τη σχέση του ζευγαριού είναι ίδιες με αυτές που έχει δώσει η κατηγορούμενη.

Όπως είπε ο συνηγορός της για τα όσα περιέγραψε ο πατέρας των τριών παιδιών:

«Είναι ειλικρινής περιγραφή γιατί είναι όμοια και με περιγραφές που έχει δώσει σε προγενέστερο χρόνο αλλά με περιγραφές που έχει δώσει ο ευρύτερος κοινωνικός κύκλος. Πράγματι, παρουσιάζεται από πολλές διαφορετικές πλευρές από αυτόπτες μάρτυρες ως μία στοργική και σε κάποια σημεία υπερπροστατευτική μητέρα. είναι ειλικρινές αυτό που λέει πως ήταν ιδανική στον ρόλο».

Στη συνέχεια ανέφερε στο Mega, πως «εάν στραφούμε στο γεγονός πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε κακό στα τρία της παιδιά προκειμένου να προκαλέσει το ενδιαφέρον του συζύγου της, έχουμε ένα πρώτο περιστατικό με τη Μαλένα, το οποίο από παντού περιγράφεται πως έρχεται σε ένα χρόνο που το ζευγάρι είναι καλά».

«Υπάρχει ένα αδιαμφισβήτητο στοιχείο που το λέει η ίδια και επιβεβαιώνει και ο σύζυγος ότι κατά το χρόνο που έχουμε τα συμβάντα με τη μικρή Μαλένα, δεν υπάρχει πρόβλημα στο ζευγάρι. Οπότε δεν υπάρχει κίνητρο να προσπαθήσει να επιδιώξει να είναι διαρκώς με τον σύζυγο» ανέφερε ο δικηγόρος.

Ακόμη, ο δικηγόρος ανέφερε πως η κατηγορούμενη είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν επιθυμεί να φάει και μάλιστα έχει σημειώσει και απώλεια βάρους.

«Αυτό που την απασχολεί είναι η κατηγορία και η κεταμίνη»

Τόνισε πως το βασικό μέλημα της πελάτισσάς του είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζει και το γεγονός πως είναι προφυλακισμένη και αρνείται να σχολιάσει τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη.

«Το θέμα συζήτησης με τη Ρούλα μέσα στη φυλακή κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζουμε, η κεταμίνη, πού βρέθηκε και ποιος τη χορήγησε στο παιδί. Αυτό είναι που την απασχολεί, πώς θα αποδείξει ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι άδικη και η παραμονή της στις φυλακές είναι μία συνθήκη που δεν αρμόζει στη δική της περίπτωση» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ερωτηθείς για το αν η κατηγορούμενη φοβάται για τη ζωή της όσο βρίσκεται στις φυλακές, ο δικηγόρος απάντησε πως ισχύει και είναι κάτι που της δημιουργήθηκε από τις ειδήσεις που μετέδιδαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αναφορικά με την στάση του εν διαστάσει συζύγου της και την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθεί αν και είναι μάρτυρας κατηγορίας, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης «αυτά ξέρει, αυτά λέει», όπως είναι η κατάσταση έτσι περιγράφεται από τον ίδιο.

Σχετικά με τη δήλωσή του περί «αδιάσειστων στοιχείων» είπε πως έκανε εντύπωση και σε εκείνον, καθώς δεν «είδαμε κανένα στοιχείο, πόσο μάλλον αδιάσειστο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ