Παπάγου: Τρόμος για 95χρονη μέσα στο σπίτι της
Με θράσος και άνεση που δείχνει ποσό πολύ έχουν γίνει ανεξέλεγκτες οι συμμορίες κακοποιών, δυο ληστές εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι μιας 95χρονης στου Παπάγου και δεν δίστασαν να απειλήσουν ακόμη και τη γυναίκα που φρόντιζε την ηλικιωμένη για τα αρπάξουν χρήματα και κοσμήματα.
Οι κακοποιοί κρατούσαν μάλιστα και οι δυο όπλα και συνεχώς απειλούσαν τα θύματα τους, που προσπαθούσαν να κρατήσει το μαρτύριό τους όσο γίνεται λιγότερη ώρα και οι ληστές να εξαφανιστούν.
Όλα δείχνουν ότι είχε προηγηθεί παρακολούθηση από τους δράστες και γνώριζαν ότι στο σπίτι στο κέντρο του Παπάγου διέμενε η 95χρόνη με τη γυναίκα που την φρόντιζε.
Έκαναν το σπίτι άνω κάτω ψάχνοντας να αρπάξουν τη λεία τους ενώ κρατούσαν και απειλούσαν με τα όπλα τα θύματα τους.
Όταν πήραν όσα χρήματα βρήκαν στο σπίτι, εξαφανίστηκαν σαν κύριοι.
Τάσεις υποχώρησης στις τιμές των καυσίμων - Στο 1,968 ευρώ/λίτρο η αμόλυβδη
16:33
Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους: Χαμηλές ταχύτητες στον Κιφησό, καθυστερήσεις στην Αττική οδό
16:32
Τραμπ για τη συμφωνία με το Ιράν: «Εκείνοι ήταν απελπισμένοι για συνάντηση, καταστράφηκαν»
16:26
Μετρό Αθήνας: Έργο ύψους 149,5 εκατ. ευρώ για αναβάθμιση και εγκατάσταση κλιματιστικών σε συρμούς
16:23