ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η επιστροφή του κύριου όγκου των εκδρομέων

Σήμερα η επιστροφή του κύριου όγκου των εκδρομέων
EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Το τέλος των διακοπών του Πάσχα και της ολιγοήμερης φυγής από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα σηματοδοτεί η σημερινή επιστροφή του κύριου όγκου των εκδρομέων στην Αθήνα.

Πρόκειται μάλιστα για καθυστερημένη επιστροφή αν αναλογιστεί κανείς ότι πήρε παράταση, δεδομένου ότι μεταφέρθηκε η αργία της Πρωτομαγιάς.

Χθες, Δευτέρα, ένα πρώτο κύμα εκδρομέων επέστρεψε στην Αθήνα. Η κίνηση στο οδικό δίκτυο αλλά και στα λιμάνια ήταν αυξημένη, χωρίς όμως να δημιουργηθούν πολύ σοβαρά προβλήματα.

Για τη σημερινή μέρα, η Τροχαία έχει ήδη λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε η ταλαιπωρία των οδηγών να περιοριστεί στο μέτρο του δυνατού.

Όπως έχει ήδη ενημερώσει, θα ισχύουν οι εξής απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου:

- Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών, από τα διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.

- Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ