Σήμερα η επιστροφή του κύριου όγκου των εκδρομέων
Το τέλος των διακοπών του Πάσχα και της ολιγοήμερης φυγής από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα σηματοδοτεί η σημερινή επιστροφή του κύριου όγκου των εκδρομέων στην Αθήνα.
Πρόκειται μάλιστα για καθυστερημένη επιστροφή αν αναλογιστεί κανείς ότι πήρε παράταση, δεδομένου ότι μεταφέρθηκε η αργία της Πρωτομαγιάς.
Χθες, Δευτέρα, ένα πρώτο κύμα εκδρομέων επέστρεψε στην Αθήνα. Η κίνηση στο οδικό δίκτυο αλλά και στα λιμάνια ήταν αυξημένη, χωρίς όμως να δημιουργηθούν πολύ σοβαρά προβλήματα.
Για τη σημερινή μέρα, η Τροχαία έχει ήδη λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε η ταλαιπωρία των οδηγών να περιοριστεί στο μέτρο του δυνατού.
Όπως έχει ήδη ενημερώσει, θα ισχύουν οι εξής απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου:
- Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών, από τα διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.
- Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).
SPONSORED
Συστηνόταν ως «μάνατζερ» της Lady Gaga αλλά ήταν καταζητούμενος - Συνελήφθη στο Σύνταγμα
23:56
Αλλάζει η στάση του Τραμ «Ζάππειο» - Νέα θέση επί της Βασιλίσσης Όλγας
23:47
Σε κρίση η κυβέρνηση Στάρμερ: «Βροχή» οι παραιτήσεις στο Εργατικό Κόμμα και οι υποψήφιοι διάδοχοι
23:37
Αίγυπτος: Στο «φως» δύο αναστηλωμένοι αρχαίοι τάφοι της 18ης Δυναστείας των Φαραώ
23:28