ΕΛΛΑΔΑ

Στο εδώλιο για αμέλεια οι γονείς της 4χρονης Μαρίας (vid+pics)

Στο εδώλιο για αμέλεια οι γονείς της 4χρονης Μαρίας (vid+pics)
CNN Greece

Στο αυτόφωρο Μονομελές θα οδηγηθούν για να δικαστούν οι γονείς της 4χρονης Μαρίας με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου, το πρωί της Τετάρτης. Δείτε τι είπε ο πατέρας στους δημοσιογράφους.

Φανερά συγκινημένος ο πατέρας της μικρής Μαρίας, εξερχόμενος της εισαγγελίας Αθηνών είπε: «θέλω να πω μόνο δύο πράγματα: ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη βοήθεια, ευχαριστώ τους δημοσιογράφους που μας βοηθήσατε, τον κ. Κατσαβάδο, τον κ. Παναγιώτη Κάτση, το τμήμα ανηλίκων που μου φέρεται πάρα πολύ καλά. Με ενοχλεί που θα μείνω στο κρατητήριο αλλά η δικαιοσύνη ξέρει. Μας έχουν φερθεί πολύ ωραία μέχρι στιγμής».

final 2

Πώς τη βρήκε ο λιμενικός

Ο άνδρας του Σώματος του Λιμενικού την βρήκε να περπατάει στην Λ. Καβάλας και φώναξε το όνομά της. Η μικρή κοντοστάθηκε και ο λιμενικός κατάλαβε ότι είναι το κορίτσι που αναζητούν. Όταν πήγε κοντά της, η Μαρία έβαλε τα κλάματα και του είπε «με άφησε η μαμά μου».

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η Μαρία -Ειρήνη Πρίντεζη, βρισκόταν με την οικογένεια της και φίλους σε μάντρα αυτοκινήτων επί της λεωφόρου Σχιστού - Σκαραμαγκά για να περάσουν την Κυριακή του Πάσχα.

Επέλεξαν τον συγκεκριμένο χώρο και για να την ευχαριστήσουν καθώς στη μάντρα υπάρχουν σκυλιά καθώς και ένα πόνι.

Η μικρή Μαρία έπαιζε με τον αδερφό της, όταν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, όπως περιγράφει στο CNN Greece o πατέρας της, εξαφανίστηκε χωρίς κανείς να καταλάβει που πήγε.

Διαβάστε ακόμη

Αυτά είναι τα συμπεράσματα της αστυνομίας για την εξαφάνιση της 4χρονης Μαρίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ