ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν βρίσκω να έχω κάνει κάτι κακό στα παιδιά - Το έχει πάρει πολύ χαλαρά ο Μάνος

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν βρίσκω να έχω κάνει κάτι κακό στα παιδιά - Το έχει πάρει πολύ χαλαρά ο Μάνος
«Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δε θα αποδειχθούν εγκληματικές ενέργειες οι θάνατοι της Ίριδας και της Μαλένας», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου INTIME

Σε νέες δηλώσεις μέσα από τη φυλακή, προχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου επαναλαμβάνοντας ότι είναι άδικο να την κατηγορούν για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. 

Η προφυλακισμένη μητέρα, μίλησε ακόμα για τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη και εξέφρασε το παράπονό της για τον τρόπο που την παρουσιάζουν κάποιοι άνθρωποι που δεν τη γνωρίζουν.

«Οι σκέψεις μου είναι πάντα στα παιδιά μου», είπε αρχικά, τονίζοντας ότι είναι άδικο να βρίσκεται μέσα στη φυλακή.

«Δε φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη την ημέρα θα γίνεται όλο αυτό το πράγμα, να με κατηγορούν για τον θάνατό της, τον θάνατο της Ιριδούλας. Δεν αντέχεται», τόνισε η Ρούλα Πισπιρίγκου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Έχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ κι έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια σειρά. Οι σκέψεις μου, όλα τα λάθη που έχω κάνει, δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά. Θα μου πεις, κανένας δε θα έβρισκε», συνέχισε, λέγοντας πως δεν είναι ένα τέρας όπως την παρουσιάζουν ορισμένοι.

«Το θέμα είναι ότι μιλάνε άτομα τα οποία δεν με γνωρίζουν. Μιλάνε και με παρουσιάζουν σαν τέρας και δεν είμαι αυτή», είπε.

Αποκάλυψε ακόμα πως δίπλα της βρίσκεται ένα πρόσωπο που τη στηρίζει ψυχολογικά και όχι ερωτικά, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιο είναι αυτό.

Σε ερώτηση για το τι θα κάνει αν αποδειχθεί ότι και οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας είναι εγκληματικές ενεργείες, η Ρούλα απάντησε:

«Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δε θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει. Από εμένα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, από κανέναν δηλαδή. Δε μου περνάει καν από το μυαλό».

«Και να ξεκαθαρίσω και κάτι: εμείς πήραμε μια ιατροδικαστική, εμείς δεν κάναμε επίθεση, ούτε στον κ. Αγαπητό, κάναμε κατά παντός υπευθύνου και ο λόγος ήταν να μας πει οποιοσδήποτε ήταν υπεύθυνος να μας πει από πού προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Φάρμακο; Δεν ξέρω. Καρδιολογικό; Αυτή την απάντηση ψάχναμε. Δεν κατηγορήσαμε κανέναν ευθέως ποτέ», πρόσθεσε.

«Δεν με ενδιαφέρει κανένας Μάνος»

Για τον Μάνο Δασκαλάκη και τη στάση που κρατάει πλέον μετά από την προφυλάκισή της είπε ότι:

«Δε με ενδιαφέρει κανένας Μάνος. Δε με νοιάζει που συνέχισε τη ζωή του. Εμένα το μόνο που με ένοιαζε ήταν τα παιδιά μου».

Ωστόσο αποκαλύψε ότι ο Μάνος ζει πλέον στην Αθήνα με την καινούργια του σχέση και πλέον δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί της.

«Θα έλεγαν σε κάποιον ότι η γυναίκα του σκότωσε τα παιδιά του και θα αντιδρούσε έτσι χαλαρά; Δεν ξέρω πώς κινείται. Το έχει πάρει πολύ χαλαρά. Εγώ δε θα αντιδρούσα έτσι», είπε και πρόσθεσε:


«Δεν έρχεται να με ρωτήσει “γιατί”, αφού πιστεύει ότι σκότωσα τη Τζωρτζίνα. Είναι πολύ άδικο αυτό που μου συμβαίνει. Περιμένω να λάμψει η αλήθεια, όχι για μένα, αλλά για τα παιδιά μου που τη δικαιούνται».

Αρνήθηκε τέλος ότι υπήρξε οποιαδήποτε κακοποίηση της Τζωρτζίνας από συγγενικό πρόσωπο του Μάνου και πως οι μελανιές στο μωρό είχαν προκληθεί από άγαρμπους χειρισμούς του συγκεκριμένου προσώπου. Όσο για την καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», είπε ότι έγινε από πρώην του Μάνου για λόγους εκδίκησης και πως η κοινωνική λειτουργός δεν βρήκε απολύτως τίποτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ