Ετοιμάζουν απεργιακό κλοιό για το Ασφαλιστικό
Μετά τις αργίες του Πάσχα και τις Πρωτομαγιάς η χώρα αναμένεται να μπει σε μπαράζ απεργικαών κινητοποιήσεων καθώς οι συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί φορείς αντιδρούν στις σχεδιαζόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό.
Η ΓΣΕΕ, σε συνεργασία με την ΑΔΕΔΥ προετοιμάζει 48ωρη πανελλαδική απεργία για τις δύο ημέρες που το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό θα εισαχθεί στην Ολομέλεια.
Η ΠΝΟ εξήγγειλε 24ωρη απεργία για την Κυριακή 8 Μαΐου, μέρα που είναι επίσης προγραμματισμένο να είναι ανοιχτά τα καταστήματα και για την οποία η ΓΣΕΕ έχει ήδη κηρύξει απεργία.
Οι δικηγόροι συνεχίζουν την αποχή τους μέχρι και το Σάββατο, 7 Μαΐου.
Επίσης, η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων αποφάσισε την πανελλαδική αποχή των συμβολαιογράφων από την άσκηση των καθηκόντων τους από την Τετάρτη 4 Μαΐου, έως και την Παρασκευή 6 Μαΐου, ενώ λόγω της αποχής δεν θα διενεργηθούν και οι προγραμματισθέντες για την 4η Μαΐου 2016 πλειστηριασμοί.
30 χρόνια χωρίς τον Οδυσσέα Ελύτη: Ο ποιητής που έκανε το Αιγαίο παγκόσμια γλώσσα
08:13
Αισιόδοξο μήνυμα για τον ελληνικό τουρισμό από την Booking.com - Οι χώρες που τροφοδοτούν τη ζήτηση
08:09
Dune: Part Three – Το νέο trailer προαναγγέλλει μια αιματοβαμμένη αυτοκρατορία
08:01
PwC: Χρονιά - ρεκόρ για εξαγορές το 2025 - Σε αναμονή για το τι θα δούμε το 2026
07:55