ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για ληστεία σε βάρος 47χρονης

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για ληστεία σε βάρος 47χρονης
Οι τρεις δράστες είναι σεσημασμένοι και έχουν απασχολήσει τις αρχές για διάφορες εγκληματικές ενέργειες INTIME/ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν, με την κατηγορία της ληστείας που διαπράχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, με θύμα μία 47χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με την ίδια, οι δράστες με τη χρήση σωματικής βίας τής άρπαξαν 3.500 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ.

Σε βάρος των συλληφθέντων, ηλικίας 31, 32 και 36 ετών, είχαν εκδοθεί εντάλματα από την ανακρίτρια Θεσσαλονίκης τα οποία εκτελέστηκαν το τελευταίο 24χρονο. 'Επειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους, εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, ένα αεροβόλο πιστόλι, κατσαβίδια και διάφορα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, και οι τρεις είναι σεσημασμένοι καθώς έχουν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές για διάφορες εγκληματικές ενέργειες. Πιο συγκεκριμένα, ένας εξ αυτών φέρεται να είχε συμμετάσχει σε ληστείες τραπεζών και διαρρήξεις ΑΤΜ με την μέθοδο της ανατίναξης, ενώ οι άλλοι δύο σε διαρρήξεις σπιτιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ