Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες στο δράστη της επίθεσης στη μασονική στοά
Ανανεώθηκε:
Έναν 37χρονο συνέλαβε η αστυνομία ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης στη μασονική στοά Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 17 Απριλίου.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 10.30 το βράδυ της Κυριακής, όταν ο 37χρονος σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να χτυπάει με μπαλτά την είσοδο της μασονικής στοάς, στην οδό Φιλικής Εταιρείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes ο άντρας σταμάτησε με το αυτοκίνητό του έξω από την είσοδο της στοάς και κραδαίνοντας έναν μπαλτά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άρχισε να χτυπάει επανειλημμένα τη μεταλλική πόρτα φωνάζοντας.
Αναστατωμένοι οι περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια να δουν τι συμβαίνει και όταν ζήτησαν από τον άντρα να σταματήσει, αυτός φέρεται να τους απείλησε.
Ο άγνωστος χτύπησε τουλάχιστον δέκα φορές την πόρτα, ενώ αμέσως μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή.
Η αστυνομία ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό και ξεκίνησε τις έρευνες για να τον εντοπίσει, όπως και έγινε με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί, όπως αναμένεται, στον εισαγγελέα.
Στην κατοχή του βρέθηκε και ένα πυροβόλο όπλο το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε μαζί του στη διάρκεια της επίθεσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Άνδρας, εκτός εαυτού, επιτέθηκε στην είσοδο της μασονικής στοάς
Στο 5% ο πληθωρισμός τον Σεπτέμβριο - Καύσιμα και ενοίκια τροφοδοτούν το «άλμα»
12:38
Politico: Έλλειμμα στο φυσικό αέριο ίσο με ενέργεια που χρειάζονται 12 εκατ. νοικοκυριά τον χειμώνα
12:37
Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αποκρούει πέναλτι στο Allwyn Game Time
12:32
Ισχυρή έκρηξη στη Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους - Αναφορές για τραυματίες
12:31