ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τρεις συλλήψεις για παρασκευή ναρκωτικών - Εισήγαγαν πρώτες ύλες από το εξωτερικό

Πάτρα: Τρεις συλλήψεις για παρασκευή ναρκωτικών - Εισήγαγαν πρώτες ύλες από το εξωτερικό
Υπόθεση παρασκευής ναρκωτικών ουσιών με πρώτες ύλες που εισάγονταν από χώρες του εξωτερικού, ερευνά το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών (Φωτογραφία αρχείου) INTIME / ΣΑΚΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ναρκωτικές ουσίες κατηγορείται ότι παρασκεύαζε με πρώτες ύλες που εισήγαγε από το εξωτερικό ένα άτομο που συνελήφθη την Τετάρτη στην Πάτρα.

Ακολούθησαν οι συλλήψεις των δύο άλλων ανδρών από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών που ερευνούσε την υπόθεση παρασκευής ναρκωτικών σε περιοχή της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από τις μέχρι τώρα έρευνες, τις ναρκωτικές ουσίες τις παρασκεύαζε ό ένας από τους τρεις συλληφθέντες.

Μάλιστα, για την παραλαβή των δεμάτων από το εξωτερικό, εκμεταλλευόταν τοξικοεξαρτημένα άτομα της περιοχής των Πατρών, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έφθασαν στην σύλληψη των τριών ανδρών, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει για την υπόθεση.

Στην κατοχή του άνδρα που συνελήφθη πρώτος βρέθηκαν 85,8 γραμμάρια ηρωίνης, 4,8 γραμμάρια κοκαΐνης και τρία γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας.

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια και των τριών συλληφθέντων, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο κιλά και 451 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μία συσκευή για αμπούλες αερίου, έξι αμπούλες αερίου, το χρηματικό ποσό των 9.500 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζαν οι κατηγορούμενοι από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών ανέρχεται περίπου στις 124.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ