ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Έως την Παρασκευή οι βροχές

Καιρός: Έως την Παρασκευή οι βροχές
EUROKINISSI

Έως και την Παρασκευή θα συνεχιστεί το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Για την Πέμπτη αναμένονται νεφώσεις και ασθενείς βροχές κυρίως στην κεντρική και νότια χώρα. Στη Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων. Τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν σε όλη τη χώρα τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις τοπικά έως 7 μποφόρ με εξασθένιση από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 6 έως 24 βαθμούς, στη δυτική από 9 έως 24, στην κεντρική και νότια από 11 έως 23, στα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου από 13 έως 22 και στην Κρήτη από 9 έως 22 βαθμούς.

Παρασκευή

Καιρός: στα ανατολικά και τα νότια άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι η σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Βελτίωση τις βραδινές ώρες.
Ανεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από Βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο.

Σάββατο

Καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στα δυτικά και βόρεια σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασια: σε περαιτέρω μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

Κυριακή

Καιρός: νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στα κεντρικά και νότια και βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά. Τοπικοί όμβροι και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 6 τοπικά 7 Μποφόρ.
Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ