ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛ.ΑΣ.: Δύο συλλήψεις στο Ζεφύρι για πυροβολισμούς

ΕΛ.ΑΣ.: Δύο συλλήψεις στο Ζεφύρι για πυροβολισμούς
Άνδρες της ΟΠΚΕ κατά τη διάρκεια περιπολίας τους στο Ζεφύρι, άκουσαν πυροβολισμούς και έσπευσαν στο σημείο από όπου προέρχονταν Intime

Άνδρες της ΟΠΚΕ κατά τη διάρκεια περιπολίας τους στο Ζεφύρι, άκουσαν πυροβολισμούς και έσπευσαν στο σημείο από όπου προέρχονταν.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν στο Ζεφύρι το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής δύο άτομα, ηλικίας 23 και 18 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες της ΟΠΚΕ κατά τη διάρκεια περιπολίας τους στο Ζεφύρι, άκουσαν πυροβολισμούς και έσπευσαν στο σημείο από όπου προέρχονταν.

Εκεί, εντόπισαν ένα αυτοκίνητο ακινητοποιημένο στη μέση του δρόμου και τους κατηγορουμένους να έχουν βγει από αυτό και να έχουν στραμμένα τα όπλα τους προς τον ουρανό.

Τους ακινητοποίησαν και σε έλεγχο που τους έκαναν, βρήκαν στην κατοχή τους και εντός του αυτοκινήτου: πιστόλια κρότου, γεμιστήρες, 24 φυσίγγια κρότου και μεταλλικοί προσαρμογείς για εκτόξευση φωτοβολίδων, ενώ από το οδόστρωμα περισυλλέχθηκαν 19 κάλυκες από φυσίγγια κρότου. Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο τους ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ