Τρίκαλα: Πατέρας και κόρη πέθαναν με διαφορά λίγων 24ωρων τις ημέρες του Πάσχα
Ανανεώθηκε:
Με λίγα 24ωρα διαφορά έφυγαν από τη ζωή πατέρας και κόρη σε αυτή την οικογενειακή τραγωδία που σκόρπισε θλίψη στα Τρίκαλα τις μέρες του Πάσχα.
Η κόρη, που ζούσε στην Αθήνα και εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ως εκπαιδευτικός έφυγε από τη ζωή παραμονές του Πάσχα σε ηλικία 42 ετών, ενώ ο πατέρας της πέθανε τη Δευτέρα του Πάσχα, από παθολογικά αίτια.
Σύμφωνα με το trikalavoice ο άτυχος πατέρας που δεν είχε ενημερωθεί για τον θάνατο της κόρης του, για να μην επιβαρυνθεί η υγεία του, πέθανε σε ηλικία 70 ετών.
Πατέρας και κόρη θα κηδευτούν μαζί, την Τετάρτη, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.
ΕΛΛΑΔΑ
Στο ΚΑΤ υπάλληλος απορριμματοφόρου μετά από επίθεση με πέτρα στις Αχαρνές
12:04
ΕΛΛΑΔΑ
Χαλασμένα μπιφτέκια, βρώμικοι πάγκοι: Τι έδειξαν οι έλεγχοι στην αγορά τα Χριστούγεννα - Κατασχέθηκαν 12 τόνοι ακατάλληλων προϊόντων
11:52
ΚΟΣΜΟΣ
Το Κρεμλίνο απειλεί το Κίεβο για την «επίθεση στην κατοικία Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πως και πότε να αντιδράσει»
11:49
ΕΛΛΑΔΑ
Αττική Οδός: Χειροπέδες σε 21χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ - Προσπάθησε να διαφύγει
11:42
ΕΛΛΑΔΑ