Πεδίο μάχης ο καταυλισμός στον Κατσικά Ιωαννίνων
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για περισσότερο από μισή ώρα, ο καταυλισμός των προσφύγων στον Κατσικά Ιωαννίνων.
Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Τρίτης, όταν μέλη ξένης Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που δραστηριοποιείται στο χώρο, διαπίστωσαν κλοπή υλικών από τις αποθήκες της.
Κάποιοι από τους πρόσφυγες υπέδειξαν άλλη ομάδα αλλοδαπών ως υπεύθυνη της κλοπής, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη μεταξύ τους, η οποία εξελίχθηκε σε πετροπόλεμο.
Μάλιστα προς στιγμήν επιχειρήθηκε επίθεση και στο φυλάκιο της αστυνομίας που λειτουργεί στο χώρο του καταυλισμού, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα epiruspost.gr.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν δύο προσαγωγές στο Αστυνομικό Τμήμα του Κατσικά.
ΧΡΗΜΑ
Η Ελλάδα συγκράτησε τις αυξήσεις στα καύσιμα - Η 2η χαμηλότερη τιμή diesel στην ΕΕ
13:47
ΕΛΛΑΔΑ
«Νήσος Σάμος»: «Το περιστατικό διερυνάται για την επιβολή προστίμων» - Τι αναφέρει το Λιμενικό για την ενεργοποίηση του συστήματος πυρόσβεσης
13:43
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Η μαντίλα πέφτει σιγά-σιγά, αλλά οι περιορισμοί παραμένουν
13:39
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Παγκόσμια Ημέρα Γης: Φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ και we4all σε στοχευμένες δράσεις δενδροφύτευσης
13:30
ΚΟΣΜΟΣ