ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε ύποπτος για την κλοπή του περιπτέρου του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε ύποπτος για την κλοπή του περιπτέρου του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Το περίπτερο που εκλάπη από τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας εντοπίστηκε σε αφύλακτο οικόπεδο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη INTIME / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ένα άτομο ταυτοποίησε η αστυνομία την Πέμπτη 27 Απριλίου για την κλοπή περιπτέρου του «Χαμόγελο του Παιδιού» από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο οικίσκος ήταν τοποθετημένος στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, προκειμένου ο κόσμος να αγοράζει προϊόντα, όπως γίνεται κάθε χρόνο κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα, προς ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Χθες το βράδυ το περίπτερο εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης σε αφύλακτο οικόπεδο στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Όπως ενημερώθηκε το «Χαμόγελου του Παιδιού» από την πρώτη εικόνα δεν φαίνεται να παρουσιάζει φθορές.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη άγνωστοι έκλεψαν ολόκληρο το περίπτερο που χρησιμοποιούσε για τις ημέρες του Πάσχα το Χαμόγελο του Παιδιού, με τη συντονίστρια του Χαμόγελου του Παιδιού Ιωάννα Μακρή να κάνει έκκληση για πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες.

Όπως δήλωσε σήμερα στην τοπική ιστοσελίδα grtimes η κα Μακρή, η ανταπόκριση της αστυνομίας από χθες, οπότε και αποκαλύφθηκε η κλοπή, ήταν εξαιρετικά γρήγορη, κινητοποιώντας πολλές δυνάμεις για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η ίδια ευχαρίστησε θερμά τους πάρα πολλούς πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να δώσουν πληροφορίες που τυχόν γνωρίζουν για την υπόθεση, βοηθώντας ουσιαστικά στον εντοπισμό του περιπτέρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ