ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: Οι δραματικές στιγμές της 30χρονης στα χέρια των ληστών - Η ζώνη με την οποία την έδεσαν

Καλλιθέα: Οι δραματικές στιγμές της 30χρονης στα χέρια των ληστών - Η ζώνη με την οποία την έδεσαν

Με τη ζώνη που φαίνεται στη φωτογραφία έδεσαν οι ληστές στον λαιμό την 30χρονη γυναίκα, στο σπίτι της οποίας εισέβαλαν την Πέμπτη, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο σπίτι βρήκαν την 30χρονη πεσμένη στο δάπεδο και τη ζώνη, περασμένη στον λαιμό της, ενώ η κοπέλα όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της περιέγραψε στους αστυνομικούς τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν, ότι πρόκειται για άτομα που στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις Αρχές, για παρόμοια αδικήματα και από τη Σήμανση γίνεται έρευνα, για να διαπιστώσουν εάν τα αποτυπώματά τους υπάρχουν στη βάση δεδομένων.

Το περιστατικό έγινε την Πέμπτη, όταν η 30χρονη έφυγε από το σπίτι της, για να πάει στο σούπερ μάρκετ και όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι η πόρτα του διαμερίσματος ήταν ανοιχτή και αμέσως πήρε τον σύζυγό της τηλέφωνο.

Μόλις μπήκε στο διαμέρισμα, δέχτηκε την επίθεση από τους ληστές, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της, ενώ ο σύζυγός της που για κάποια δευτερόλεπτα που το τηλέφωνο είχε μείνει ανοιχτό, άκουγε τι συνέβαινε, ειδοποίησε αμέσως της Αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ