Νυμφαίο: Το Καταφύγιο Αρκούδων του «Αρκτούρου» επισκέφθηκε η Σακελλαροπούλου
Ανανεώθηκε:
Το Καταφύγιο Αρκούδων του Περιβαλλοντικού Κέντρου «Αρκτούρος», στο Νυμφαίο της Φλώρινας, επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία ξεναγήθηκε απο τον ιδρυτή του «Αρκτούρου», Γιάννη Μπουτάρη και τον διευθυντή του, Αλέξανδρο Καραμανλίδη.
Σε ανάρτηση της η κ. Σακελλαροπούλου εξέφρασε τη χαρά της που βρέθηκε στο μαγευτικό Νυμφαίο, «με τον εντυπωσιακό συνδυασμό πολιτιστικού αποθέματος και φυσικού περιβάλλοντος» και σημείωσε:
«Επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις του "Αρκτούρου", της ΜΚΟ που ίδρυσε πριν 30 χρόνια ο Γιάννης Μπουτάρης με στόχο να εξαλείψει το φαινόμενο της αρκούδας - χορεύτριας, και η οποία εξελίχθηκε σε μια από τις πιο αξιόπιστες και ευρέως αναγνωρίσιμες περιβαλλοντικές οργανώσεις. Το έργο τους εκτείνεται σε όλο και περισσότερους τομείς: παράλληλα με την καφέ αρκούδα επιδιώκουν την προστασία του λύκου, τη διάδοση του ελληνικού ποιμενικού σκύλου, τη φροντίδα των δασών και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Όνειρό τους, όπως λένε, αλλά και ευχή μας είναι να συνεχίσουν για πολλά ακόμα χρόνια να φροντίζουν για την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης».
Πρόταση Πούτιν σε Τραμπ για τα πυρηνικά του Ιράν - Στο «τραπέζι» και προσωρινή εκεχειρία με Ουκρανία
20:38
«Εγκαταλείψτε το Μάλι» Ταξιδιωτικές οδηγίες απο Γαλλία kαι Βρετανία εν μέσω σφοδρών μαχών
20:34
Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 13χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
20:28
CNNi: Παραδόθηκε στις αρχές ο πρώην διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ
20:25