ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στην Πάτρα: Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας

Ραγδαίες εξελίξεις στην Πάτρα: Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας
Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας INTIME/ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας βρέθηκε καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη.

Σύμφωνα με εκπομπή του Star η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας είναι «καθαρή φαρμακευτική», που σημαίνει ότι ενδεχομένως να προέρχεται από το περιβάλλον εντός του νοσοκομείου.

Δύο είναι τα σενάρια που προκύπτουν αυτή τη στιγμή: Αν αυτός που προμήθευσε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα τη βρήκε στη μαύρη αγορά, θα έπρεπε να έχει δηλωθεί νωρίτερα από κάποιο νοσοκομείο ή φαρμακαποθήκη η απώλειά της.

Σε διαφορετική περίπτωση η κεταμίνη έχει βρεθεί και δοθεί στον δράστη μέσα από το νοσοκομειακό περιβάλλον, κάτι που αλλάζει ριζικά όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τον γενετιστή Θεόδωρο Γιάνναρο είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στη μαύρη αγορά γιατί είναι πολύ ακριβή.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν πρόκειται για την κεταμίνη που υπάρχει σε σκόνη στη μαύρη αγορά και διαλύεται σε νερό, την οποία χρησιμοποιούν συχνά οι τοξικομανείς.

Μάρτυρα - «κλειδί» προτείνει ο Δασκαλάκης

Την ίδια ώρα ένα πρόσωπο που γνώριζε το περιβάλλον της 9χρονης Τζωρτζίνας και όσα βίωνε το μικρό παιδί, αναμένεται να προτείνει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη προκειμένου να καταθέσει στις αρχές και να τις βοηθήσει για να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Το άτομο που θα προτείνει ο πατέρας της Τζωρτζίνας που φέρεται -με βάση το κατηγορητήριο- να δολοφονήθηκε από τη μητέρα της, είναι η παιδοψυχολόγος που παρακολουθούσε το παιδί μετά το θάνατο της αδελφής της, Μαλένας.

Η παιδοψυχολόγος δεν έχει καταθέσει μέχρι σήμερα και θεωρείται μάρτυρας «κλειδί» καθώς μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ