Μετακινήσεις «βόμβα» από Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών αποφάσισε ο νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
Ανανεώθηκε:
Μετακινήσεις που μπορούν μόνο να χαρακτηριστούν ως «βόμβα», αποφάσισε πριν από λίγο ο νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και μεταθέτει σε άλλες υπηρεσίες τον προϊστάμενο του Ανθρωποκτονιών, τον υποδιοικητή του, καθώς επίσης και τον προϊστάμενο του Τμήματος Εκβιαστών.
Πρόκειται για έμπειρους αξιωματικούς, οι οποίοι είχαν φέρει εις πέρας πολύ γνωστές υποθέσεις ανθρωποκτονιών, ενώ αυτό το διάστημα ασχολούνταν και με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Κύκλοι στο Αρχηγείο μιλούσαν για μετακίνηση για υπηρεσιακούς λόγους ενώ άλλες πηγές, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τις μετακινήσεις, μιλούσαν για δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι δεν έχουν εξιχνιαστεί υποθέσεις οργανωμένου εγκλήματος.
Επίσης, όπως ανέφεραν πηγές από την ηγεσία, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών θα στελεχωθεί από άλλους αστυνομικούς έστω και αν δεν έχουν εμπειρία σε υποθέσεις ανθρωποκτονίας.
Φυλάκιση τριών ετών στον πρώην διευθυντή καρδιολογικής του Ιπποκράτειου - Αφέθηκε ελεύθερος με όρους
15:17
Το κινητό του «πρόδωσε» τον σμήναρχο - κατάσκοπο: Κατονόμασε τον Κινέζο συνεργό του
15:15
Εξάρχου για LNG: Μακροπρόθεσμες συμφωνίες με τις ΗΠΑ για να μην γίνει η Ευρώπη όμηρος φυσικού αερίου
15:13
Η νέα εποχή Allwyn είναι εδώ και «έντυσε» με τα χρώματά της τον Πύργο του Πειραιά
15:09