Μετακινήσεις «βόμβα» από Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών αποφάσισε ο νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
Ανανεώθηκε:
Μετακινήσεις που μπορούν μόνο να χαρακτηριστούν ως «βόμβα», αποφάσισε πριν από λίγο ο νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και μεταθέτει σε άλλες υπηρεσίες τον προϊστάμενο του Ανθρωποκτονιών, τον υποδιοικητή του, καθώς επίσης και τον προϊστάμενο του Τμήματος Εκβιαστών.
Πρόκειται για έμπειρους αξιωματικούς, οι οποίοι είχαν φέρει εις πέρας πολύ γνωστές υποθέσεις ανθρωποκτονιών, ενώ αυτό το διάστημα ασχολούνταν και με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Κύκλοι στο Αρχηγείο μιλούσαν για μετακίνηση για υπηρεσιακούς λόγους ενώ άλλες πηγές, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τις μετακινήσεις, μιλούσαν για δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι δεν έχουν εξιχνιαστεί υποθέσεις οργανωμένου εγκλήματος.
Επίσης, όπως ανέφεραν πηγές από την ηγεσία, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών θα στελεχωθεί από άλλους αστυνομικούς έστω και αν δεν έχουν εμπειρία σε υποθέσεις ανθρωποκτονίας.
Τέμπη: Διεκόπη για τις 9 Ιανουαρίου η δίκη για τα «χαμένα βίντεο» - Τι είπαν Καρυστιανού - Ρούτσι
18:04
Μνημόνιο Συνεργασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού: «Επισφραγίζει σχέση κοινής αποστολής»
17:59
Λάρισα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων
17:55
Θρίλερ με νεκρό βρέφος 5 μηνών - Κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι με τους γονείς του
17:49