Μετακινήσεις «βόμβα» από Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών αποφάσισε ο νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
Ανανεώθηκε:
Μετακινήσεις που μπορούν μόνο να χαρακτηριστούν ως «βόμβα», αποφάσισε πριν από λίγο ο νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και μεταθέτει σε άλλες υπηρεσίες τον προϊστάμενο του Ανθρωποκτονιών, τον υποδιοικητή του, καθώς επίσης και τον προϊστάμενο του Τμήματος Εκβιαστών.
Πρόκειται για έμπειρους αξιωματικούς, οι οποίοι είχαν φέρει εις πέρας πολύ γνωστές υποθέσεις ανθρωποκτονιών, ενώ αυτό το διάστημα ασχολούνταν και με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Κύκλοι στο Αρχηγείο μιλούσαν για μετακίνηση για υπηρεσιακούς λόγους ενώ άλλες πηγές, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τις μετακινήσεις, μιλούσαν για δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι δεν έχουν εξιχνιαστεί υποθέσεις οργανωμένου εγκλήματος.
Επίσης, όπως ανέφεραν πηγές από την ηγεσία, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών θα στελεχωθεί από άλλους αστυνομικούς έστω και αν δεν έχουν εμπειρία σε υποθέσεις ανθρωποκτονίας.
SPONSORED
Πατέρας καταγγέλθηκε ότι ξυλοκόπησε τον ανήλικο γιο του στη Σύρο
16:03
Μουντιάλ: Προειδοποίηση OHE για ακραία ζέστη που «θα γράψει ιστορία»
15:54
ΣΥΡΙΖΑ για ανασχηματισμό: «Το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα - Εκλογές για να ανασάνει η χώρα»
15:47
Ιράν: Παραμένει στο «τραπέζι των διαπραγματεύσεων» μετά την παύση των επιθέσεων κατά του Ισραήλ
15:43