Δύο συλλήψεις για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών στην Ηλιούπολη
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Ηλιούπολης, δύο άνδρες, ηλικίας 26 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ο πρώτος κατηγορείται και για πλαστογραφία.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σχετικά με άτομο που αποθηκεύει και διακινεί μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης στην Ηλιούπολη, συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του.
Μετά από έρευνα, εντοπίστηκε ο 26χρονος να κινείται με το αυτοκίνητό του στην Ηλιούπολη, στο οποίο επέβαινε και ο 27χρονος. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, ο 26χρονος επέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας και αμέσως μετά τα δύο άτομα οδηγήθηκαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 26χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ στην οικία του 27χρονου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 1,7 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Axios: Μυστική συνάντηση Στιβ Γουίτκοφ με τον εξόριστο πρίγκιπα διάδοχο του Ιράν
22:32
ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες: Ψευτοδιάλογος και συνέχιση απειλών και αδιεξόδων
22:23
ΚΚΕ: Καμία καταστολή και κανένα τελεσίγραφο δεν πρόκειται να σταματήσει το δίκαιο αγώνα των αγροτών
22:12
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 11.000.000 ευρώ
22:07